Video slot Gonzo's Quest met Avalanche functie

Videoslots

Videoslots zijn gokkasten die een stuk uitgebreider zijn dan normale fruitautomaten. In dit artikel vind je alle informatie over de video slots uit het online casino.


Video slots spelen

Op de meeste online videoslots spelen we met meerdere lijnen per speelronde om de kans op winst te vergroten. Op elke winlijn wordt een inzet geplaatst die kan variëren van €0.01 tot wel €100 per lijn. Als we video gokkasten met hoge inzet spelen kun je op wel 90 lijnen tegelijk inzetten.


Gokkasten met bonusspel

Veel mensen kiezen voor video slots en gokkasten met bonusspel, omdat dit vaak veel geld kan opleveren. Er zijn veel verschillende vormen van bonusspellen te winnen zoals een dobbelspel, gratis speelrondes (free spins), vaak te winnen met scatter symbolen, sticky win, pick ’n win, rad van fortuin of een hoger lager spel. Ook kun je in het bonusspel vaak kans maken op de progressieve jackpot van de slotmachine.


Extra features op een video slot

Online video slots zijn vaak voorzien van symbolen die bepaalde functies in de automaat activeren. Zo zien we vaak gokkasten met wild symbolen, deze iconen kunnen ieder ander symbool vervangen zodat er een winnende combinatie kan ontstaan, sommige video slots hebben zelfs expanding wild symbolen (uitklapbare wildsymbolen) deze klappen uit zodat hij over meerdere lijnen verdeeld wordt. Bij sommige video slots wordt de winst behaald met een wild symbool vermenigvuldigd.

Een andere leuke feature vinden we op de Avalanche gokkasten die vaak zijn voorzien van winstvermenigvuldigers. Wanneer we hier een winnende combinatie halen verdwijnt de winlijn en vallen er nieuwe symbolen op de plek zodat er nog een winkans ontstaat, de opvolgende winsten worden vermenigvuldigd wat flink wat geld kan opleveren. Een bekende Avalanche videoslot is Fruit Case gokkast en Gonzo’s Quest waarvan hierboven een foto staat afgebeeld. Hier kan de multiplier tijdens het bonusspel oplopen tot wel vijftien keer!

Boom Brothers Boom brothers video slot met spannend bonusspel
Mr VegasVideo slot met hoge inzet spelen
Mega Fortune Video slot met rad van fortuin en jackpot
The hulk video slot Gokkast met expanding wild symbolen


Meest gespeelde gokkasten 2011

Robin Hood Robin Hood gokkast
rating1
Frankenstein Frankenstein
rating2
Mythic Maiden Mythic Maiden
rating3
Golden Shamrock Golden Shamrock
Slot of Fortune Slots of Fortune gokkast