Alaxe in Zombieland

Zet Alaxe in Zombieland bij je favorieten!

Alaxe in Zombieland gokkast heeft 3 spannende bonusspellen die gewonnen worden met de scatter symbolen. De wild symbolen kunnen elk ander symbool vervangen behalve de scatters. Gewonnen prijzen in combinatie met een joker worden verdubbeld!

Tea party free spins bonus
Met 3 roze scatters win je de voorronde voor de free spins bonus. Selecteer één van de scatters om te zien hoeveel theepotten je mag selecteren. Er verschijnen nu 14 theepotten in beeld waar je er een aantal van kan kiezen. Iedere pot vertegenwoordigd een aantal free spins of multipliers, de free spins gaan nu beginnen... Tijdens de gratis spellen kan de bonus opnieuw gewonnen worden of een ander bonusspel starten, de winsten worden dan vermenigvuldigd met de multiplier.

Red Queens Adventure
Met 3 blauwe scatters wordt het Red Queens bonusspel geactiveerd. Hier zie je 5 grafstenen met eronder 5 rozen. Hier kies je steeds 3 rozen van om te kijken welk bedrag hij vertegenwoordigd. Wanneer het totaal bedrag van de rozen gelijk of hoger is dan de waarde die de grafsteen aangeeft ga je door naar de volgende grafsteen. Als bij de laatste grafsteen het totaal verzamelde bedrag groter is dan het bedrag op de laatste grafsteen ontgrendeld het level om te vluchten. Er worden 6 deuren getoond waarachter zich een multiplier of een Red Queen bevindt.

Gravestones feature
Met 3 groene scatters start de Gravestone bonus. Er worden hier een aantal grafstenen getoond waaruit je kunt kiezen. Achter elke steen zit een bedrag, hier kun je blijven kiezen totdat er een collect symbool achter de grafsteen vandaan komt.

De videoslot Alaxe in Zombieland kun je voor echt geld spelen bij goksites.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom