Aloha

Fullscreen spelen Zet Aloha bij je favorieten!

Gokkast Aloha is een videoslot boordevol fun waarbij je je bevindt op een tropisch eiland zoals Hawaii! Het heeft 6 rollen en 5 rijen en daarnaast ook allerlei speciale features. Het thema van gokkast Aloha is het tropische eiland Hawaii (wat niet geheel verrassend is dankzij de benaming Aloha). Je ziet het terug in zowel de graphics als de symbolen (zoals kokosnoten, bloemen, schelpen en tiki's). Maar ook de muziek brengt je in tropische sferen. Speel ook videoslot Aloha en geniet van de relaxte uitstraling en de mooie winsten die je kunt maken met alle special feautures.

Het meest unieke van gokkast Aloha zijn de Cluster Pays. Met Cluster Pays verdien je munten als er een cluster van symbolen naast elkaar op de rollen verschijnt. Dit hoeft helemaal niet te beginnen op de eerste rol aan de linkerkant. Het kan overal op het videoslot plaatsvinden. Hoe meer symbolen gelijk zijn in die groep, hoe groter de cluster is en des te hoger de bijbehorende prijs wordt.

Een ander feature van gokkast Aloha is de Free Spins bonus. Je krijgt die free spins op het moment dat er drie of meer Free Spins symbolen op de rollen verschijnen. Bij de daaropvolgende free spins geldt ook nog een Symbol Drop Feature. Laag uitbetalende symbolen verdwijnen als je er een cluster van hebt. Hierdoor blijven de hoog uitbetalende symbolen meer en meer over. Daarnaast zijn er ook nog Wild-symbolen en Sticky Re-Spins bij gokkast Aloha die allemaal ervoor zorgen dat je nog meer kans maakt op mooie winsten.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom