Archangels Salvation

Fullscreen spelen Zet Archangels Salvation bij je favorieten!

Gokkast Archangels Salvation is ontwikkeld door NetEnt en heeft maar liefst 6 rollen, 12 rijen en 100 winlijnen. Engelen en duivels (of demonen) staan centraal in dit spel en als vijanden recht tegenover elkaar. Links van de rollen zie je de mooie witte engel en rechts de angstaanjagende duivel. Meng je in de strijd tussen goed en kwaad en speel mee op deze gokkast. Archangels Salvation heeft als symbolen onder andere kristallen diamanten, de bekende speelkaartsymbolen en verder nog schedels, leeuwen en helmen. De symbolen met de hoogste waarde zijn hier natuurlijk de engelen en duivels.

Het 2x2 Wildsymbool is belangrijk in dit spel. Het kan namelijk op de plek komen van elk symbool, behalve op die van de scatters. Er zijn in het grid twee Hot Spot gebieden. De eerste vind je bovenaan op de bovenste twee rijen en de tweede zit onderaan op de twee onderste rijen. Het beste is als de 2x2 (geheel of gedeeltelijk) in zo'n gebied terechtkomt. Valt hij in het bovenste gebied dan kom je terecht in de Heaven feature. Bij een gedeeltelijke landing in de bovenste Hot Spot, worden er twee stacks van wilds geactiveerd en volledig willekeurig aan de rollen toegevoegd. Bij een volledige landing, komen er maar liefs vier stacks van wilds op de rollen bij. De Hell feature wordt actief als het 2x2 Wildsymbool in de onderste hotspot valt. Bij deze feature worden er losse wildsymbolen op de reels geschoten: 8 stuks bij een gedeeltelijke landing en 16 bij een volledige landing.

Heb je 3 of meer scatter-symbolen (herkenbaar aan de letter S), dan krijg je ook nog eens free spins tot een maximum van 25 stuks. Speel ook op gokkast Archangels Salvation en ontdek zelf alle bonusfeatures en de bijbehorende prijzen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom