Asgardian Stones

Fullscreen spelen Zet Asgardian Stones bij je favorieten!

Ken je gokkast Asgardian Stones al? Dit videoslot heeft alles te maken met een Noors godenpaleis met de naam Asgard. Het is een streng beveiligde burcht boordevol luxe en weelde. Ook allerlei Noorse goden geven acte de presence. Misschien ken je ze nog wel uit gokkast Hall of Gods? Videoslot Asgardian Stones beschikt over in totaal 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Maar de symbolen draaien niet op de rollen, maar vallen van boven naar beneden in beeld. Dat wordt ook wel de Avalanche-feauture genoemd.

Wat je niet ziet bij andere kasten maar wel bij gokkast Asgardian Stones zijn de megagrote symbolen die drie rijen hoog en drie kolommen breed zijn. Dat levert je mooie winsten op! Bij Asgardian Stones zijn niet zo veel bonusspellen; sterker nog er is er maar eentje. Maar die is dan ook wel supervet. Hij valt als mega-symbool in het grid en heeft de vorm van een rad van fortuin. Daarop staat hoeveel free spins je gaat krijgen of hoeveel coins je verdient.

Het gaat overigens niet alleen om de free spins zelf. Je kan ook multipliers (tot maximaal x4) verdienen als de symbolen in het grid ontploffen. Wat ook een leuke feature is, is dat tijdens je free spins het rad nogmaals kan verschijnen. De wijzer van het rad kan tegelijkertijd 3 vakjes aanwijzen, zodat je maar liefst 15 extra spins kunt winnen. Daarnaast zijn er ook prijzen te verdienen die variŽren van 4 tot 40 keer je totale inzet.

Wat de meeste spelers het leukste vinden aan gokkast Asgardian Stones is de aanwezigheid van de grote symbolen en het superrad. Logisch, want daar kan je natuurlijk hele hoge bedragen mee winnen!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom