Bollywood Story

Fullscreen spelen Zet Bollywood Story bij je favorieten!

Ken je de Bollywood-films? Vast wel. Het is de Hindi-variant van Hollywoodfilms. Eigenlijk dus gewoon een soap waarin veel gedanst en gezongen wordt. Maar het gaat je voor nu natuurlijk vooral om gokkast Bollywood Story. Deze werd exclusief ontwikkeld door NetEnt en beschikt over 5 rollen, 3 rijen en 9 winlijnen. Vanaf minimaal 9 cent per draai kun je al op deze gokkast spelen. De maximale inzet voor de echte durfals? 90 euro en de maximale winst bedraagt dan maar liefst 90.000 euro.

Probeer het Bollywood Story symbool op de winlijnen te krijgen want die leveren het meeste aantal coins op: 1000 stuks bij een lijn van 5 symbolen. Verder zijn de symbolen op dit videoslot vier Bollywood-acteurs (matig getekend) en de welbekende speelkaartsymbolen van 10 tot en met de aas.

Houd je van bonus features? In het basisspel heb je de Floating Wilds: witte bloemenkransjes die om minimaal twee en maximaal vier vakjes verschijnen. Zitten ze in een winnende combinatie, dan worden het Wildsymbolen. Er is verder ook een bonus game maar dan moet je wel minimaal drie scattersymbolen tijdens een spin draaien. Je krijgt minimaal 10 free spins en maximaal 30 (bij 5 scattersymbolen op de rollen) In het bonusspel zijn de Floating Wilds ook extra vertegenwoordigd: per spin minimaal drie en maximaal zes.

Het enige wat minder is aan dit spel zijn de graphics. Zoals gezegd zijn de acteurs niet al te goed getekend ook de rest blijft een beetje achter bij wat je van de meeste NetEnt-kasten gewend bent. Wel is de muziek zeer Bollywoodachtig maar of dat nu een pluspunt is?

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom