Butterfly Staxx 2

Fullscreen spelen Zet Butterfly Staxx 2 bij je favorieten!

Butterfly Staxx 2 gokkast heeft wederom kleurrijke vlinders en bloemen als hoofdthema en als hoofddesign van het spel. Uniek aan dit vernieuwde NetEnt-spel zijn de drie spelschermen die je hebt bij de Butterfly Spins. Het uitbetalingspercentage is redelijk met 96,35% en de variantie bij deze gokkast is laag.

Thema van Butterfly Staxx 2

Het thema van Butterfly Staxx gokkast is precies zoals de naam al zegt: vlinders die gestapeld op de rollen kunnen voorkomen. Qua uiterlijk design is er weinig veranderd aan de opzet van de eerste Butterfly Staxx gokkast. De Wild is hier een bloem die open bloeit waarin het woord Wild staat. De roze roos is het scattersymbool.

Butterfly Staxx 2 features

Je hebt bij Butterfly Staxx 2 gokkast 1 feature in het basisspel en 2 bij de het bonusspel waarin je via de scatters terechtkomt. Draai je in het basisspel een volle rij vlinders op 1 rol? Dan start de respin feature. Alle vlinders gaan dan helemaal naar links op de rollen en er begint een nieuwe spin waarbij die vlinders blijven staan. Heb je twee rollen helemaal gevuld van boven tot onder met vlinders, dan opent zich een tweede scherm met dezelfde vlinders en bij drie rollen volgt er zelfs nog een derde.

Draai je een scatter op rol 1, 3 en 5? Dan kom je in een bonusspel terecht waarbij je de keuze hebt uit twee games. Zo heb je het Butterfly Frenzy pick and click spel. De bedoeling daar is dat je 10 vliegende vlinders aanklikt voor cash prijzen of beter nog een level upgrade. Er zijn maximaal 5 levels en de cash prijzen lopen steeds verder op. Kies je voor de Butterfly Spins dan krijg je 5 free spins met slapende en actieve cocons op de rollen. Steeds als er een cocon op een andere cocon landt, verandert deze een vlinder wat uiteindelijk mooie prijzen kan opleveren.

Wat vinden we van Butterfly Staxx 2 van NetEnt?

Wij vinden Butterfly Staxx 2 gokkast echt een prima kast om te spelen, zowel qua graphics, speelbaarheid als bonus features. En ook de uitbetaling is lang niet slecht. De lage variantie zorgt ervoor dat je vaak ook lang kan spelen, alleen zal je niet snel grote klappers maken qua prijzen. Misschien dus vooral een kast voor de wat meer recreatieve speler. Probeer het anders zelf eens uit in de gratis versie of het ook een spel voor jou is.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom