Butterfly Staxx

Fullscreen spelen Zet Butterfly Staxx bij je favorieten!

Je zou denken dat je inmiddels alle features van NetEnt-gokkasten wel kent. Maar niets is minder waar sinds de komst van gokkast Butterfly Staxx van NetEnt. Deze gokkast valt vooral op vanwege de nieuwe bonusfeature. Butterfly Staxx heeft in totaal 5 rollen, 4 rijen en maar liefst 40 winlijnen. Speel gokkast Butterfly Staxx waar je maar wilt: op pc, laptop, smartphone of tablet.

Maar eerst het belangrijkste: de nieuwe bonusfeature. Dat je free spins kan krijgen bij minimaal drie scatters wist je vast allang. Maar bij gokkast Butterfly Staxx is daar nog wat extra's aan toegevoegd. Het zijn namelijk een soort bewegende sticky respins. Je ziet tijdens de Free Spins modus namelijk 20 cocons op de rollen. Vervolgens gaan de rollen draaien en kunnen de cocons in lichte vlinders veranderen. Die verplaatsen zich dan zo veel mogelijk naar links op de rollen en doen dienst als een soort Wild-symbolen. Elke extra spin biedt weer kans op extra Wild-symbolen. Het leuke is dat die symbolen na elke beurt blijven staan zodat je winsten elke extra free spin flink kunnen oplopen.

De naar links vliegende vlinders zijn ook aanwezig tijdens het basisspel. Je activeert dan ook re-spins als er drie vlinders op 1 rol verschijnen. Zie het als een alternatieve versie van bijvoorbeeld de welbekende stacked symbols.

Gokkast Butterfly is geen uitblinker in graphics maar wel op het gebied van de extra features. Leuk dat aanbieder NetEnt iedereen weer verrast met deze nieuwe speelfeature.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom