Cashomatic

Fullscreen spelen Zet Cashomatic bij je favorieten!

Gokkast Cashomatic is een exclusief NetEnt spel waarbij het thema (zoals al aan de naam van de kast af te lezen is) een klassieke geldautomaat is. Er zijn 5 rollen en 4 rijen met in totaal 1024 winmogelijkheden op het speelgrid. Er wordt hier gewerkt met een Avalanche-functie. Dat houdt in dat de symbolen naar beneden vallen, het speelgrid in. Als je winnende symbolen naast elkaar hebt, blijven die staan en worden de andere symbolen vervangen door nieuwe.

Gokkast Cashomatic: het basisspel

In het basisspel heb je te maken met symbolen van een hoge en een lagere waarde. De lagere waardes zijn de voor de meeste spelers de wel bekende 10, J, Q, K en A. Het wordt qua winst pas echt leuk met de gekleurde edelstenen. En het mooie is: bij een winnende combinatie blijven die symbolen staan en volgt er een respin (of in dit geval een re-avalanche). Zo kunnen je winsten zich gaan opstapelen per beurt. En heb je een volledig bedekte rij met dezelfde symbolen? Dan komt er ook nog eens een multiplier in het spel.

Free spins bij gokkast Cashomatic

Houd je van free spins? Bij gokkast Cashomatic moet je dan minimaal 10 scattersymbolen verzamelen. Afhankelijk van hoeveel scatters je gedraaid hebt, krijg je minimaal 10 en maximaal 50 gratis spins. Je begint de free spins modus zonder multiplier. Zorg daarom snel dat je een volledige rij symbolen van links naar rechts vult want dan komt de multiplier wel om de hoek kijken. Bij elke extra rij symbolen klimt de multiplier ook nog eens een stapje hoger (x2, x4, x8 en x20). Bovendien krijg je er ook een extra spin bij.

Onze bevindingen van gokkast Cashomatic

Houd je van heel veel bonusgames tijdens het spelen op een gokkast? Dan moet je Cashomatic links laten liggen. Wij vinden deze kast desondanks toch nog steeds erg leuk om te spelen, vooral omdat hij net wat anders werkt dan andere gokkasten. En dankzij de Avalanche-functie, de multipliers en de free spins kan je op deze kast leuke prijzen winnen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom