Coins of Egypt

Fullscreen spelen Zet Coins of Egypt bij je favorieten!

Speel vanaf 20 cent per spin op gokkast Coins of Egypt van NetEnt. Dit videoslot heeft 5 rollen en 20 winlijnen. Maak een reis door het oude Egypte en ontdek de spannende extra features zoals de Pharaoh Coins Win feature en de Free Spins feature.

Je zal verbaasd zijn door de uitstraling van gokkast Coins of Egypt. Net weer even anders dan je gewend bent van NetEnt. De graphics zijn perfect en je ervaart een heel speciaal 3D-effect. De rollen hellen namelijk net iets schuin achterover. Waar je de meeste munten op een standaard winlijn mee kan winnen is het Isis-symbool. Het levert je 75 keer je inzet op bij 5 stuks op 1 winlijn. Die kans wordt groter dankzij de aanwezige en willekeurige Wild-symbolen in de vorm van een gouden vlieg.

De meeste spelers kiezen voor gokkast Coins of Egypt vanwege de extra features. Bij de Pharaoh Wins feature kunnen op rol 1, 2 en 3 symbolen met gouden munten verschijnen. Heb je een winnende combinatie op vakjes waar die munten op staan, dan wordt de waarde daarvan toegevoegd aan je winst. Je moet dan wel een collect-symbool op rol 5 hebben om te kunnen cashen. De Free Spins feature wordt geactiveerd als het scatter-symbool op rol 1, 3 en 5 landt. Je krijgt net zo veel free spins als tot het moment dat je 3 symbolen met dezelfde kleur hebt verkregen. Alle munten die je hebt verzameld in het muntenbakje van dezelfde kleur, krijg je dan uitbetaald. En je wint ondertussen ook gewoon de prijzen die je eventueel op de winlijnen behaalt.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom