Conan Video Slot

Fullscreen spelen Zet Conan Video Slot bij je favorieten!

Conan gokkast van NetEnt heet officieel Conan Video Slot en gaat over Conan the Barbarian uit de gelijknamige films en serie. Deze gokkast heeft 6 rollen, 4 rijen en 24 winlijnen en het uitbetalingspercentage bedraagt 96,28%. Er geldt hier een win both ways principe waarbij je wint met symbolen op een winlijn van links naar rechts en van rechts naar links.

Het thema van Conan

We hadden al een tipje van de sluier opgelicht (en de naam deed ook al vast een belletje rinkelen) maar het thema van Conan gokkast is dus het film- en seriepersonage Conan the Barbarian. De graphics van dit spel zien er zeer goed uit en het thema is over de gehele kast goed doorgevoerd. Waarschijnlijk vind je overigens de winstmogelijkheden belangrijker bij een gokkast dan hoe hij er uitziet, maar het speelt vaak toch even net wat prettiger als het ook leuk is om naar te kijken.

Conan gokkast: extra features

Bij Conan gokkast zijn heel veel extra features. Al in het basisspel vind je er drie terug. Zo heb je hier:

  • Op rol 1 en 2 de Tower Wilds. Als je een Wild op een van deze rollen krijgt, wordt deze uitgebreid naar 2 tot maximaal 4 posities.
  • Op rol 3 en 4 Mystery Symbols. Hierbij veranderen symbolen in een willekeurig maar wel identiek symbool. Heb je de rollen vol met deze symbolen, dan activeer je de Mystery Multiplier van minimaal x3 en maximaal x7.
  • Op rol 5 en 6 vind je de Battle Wilds. Als er op de laatste 2 rollen een Wild valt, dan breidt die zich tot 3 horizontale posities uit.

En dan heb je ook nog een gecombineerde feature: de Toth Amon feature. Dus eigenlijk zijn er 4 features in het basisspel. Als je rol 3 of 4 (of allebei de rollen) helemaal vol hebt staan met Mystery symbolen Ún je hebt de Tower Wild of Battle Wild geactiveerd, dan wordt deze feature actief. Je verdient dan 3 tot 6 extra Mystery symbolen willekeurig op de rollen 2 tot 6.

Verder is er ook nog een free spins feature. Daar heb je zoals wel vaker minimaal 3 scatters voor nodig. Bij 3, 4, 5 of 6 scatters ontvang je respectievelijk 10, 15, 25 en 50 gratis spins. Als het begint krijg je ook nog eens 3 opties om uit te kiezen met elk hun eigen voordelen. De linked reels functie zorgt er bovendien voor dat er maximaal 6 rollen gesynchroniseerd kunnen lopen.

Ons oordeel over Conan van NetEnt

Conan gokkast van NetEnt is in de basis een prima spel om te spelen. De graphics zijn goed verzorgd, het thema is goed uitgewerkt en er zijn meer dan voldoende features. Het enige jammere is dat de maximaal te behalen winsten niet mega hoog zijn. Voor high rollers is deze kast dus wat minder geschikt. Wat niet wegneemt dat het wel een leuke kast blijft om te spelen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom