Copy Cats

Fullscreen spelen Zet Copy Cats bij je favorieten!

Bij Copy Cats gokkast van NetEnt speel je op een kast die alles te maken heeft met kleurrijke katten. Geen echte katten, maar beestjes in de vorm van strip- of tekenfilmfiguren. De vier kleuren van de katten zijn rood, roze, blauw en goud en leveren in het spel bij een winnende combinatie de meeste punten op. Er zijn in totaal 5 rollen, drie rijen en maar liefst 25 winlijnen. En als je dat nog niet genoeg vindt: er is nog meer om van te profiteren. Zo zijn er vele extra features zoals bonussymbolen, wild substitutions, stacked symbols, stacked wilds, free spins en de speciale Copy Cat feature.

Gokkast Copy Cats is op elk device te spelen en via elk OS of besturingssysteem. Houd je van free spins? Zorg dan dat je die activeert door op rol 1, rol 3 en rol 5 een kattenbelletje te laten verschijnen. Het levert je meteen 10 free spins op. Wat handig is dat in de free spins modus alle kattensymbolen verdwenen zijn, op het wild-symbool van een gouden kat na. Dat kan dus behoorlijk gaan aantikken, zeker als het je lukt om drie gouden katten op de eerste rol terecht te laten komen.

Hoe dat zit komt door de nieuwe door NetEnt bedachte feature bij gokkast Copy Cats: de zogeheten Copy Cat feature. Op het moment dat de eerste rol volledig bedekt is met dezelfde katsymbolen dan worden alle andere katsymbolen op de rollen 2 t/m 5 vervangen door het katsymbool dat drie keer op de eerste rol verscheen. Ook dat zorgt dat je meer kans hebt op grote winsten.

Gokkast Copy Cats is dus leuk om te spelen. De graphics en de muziek zijn vermakelijk, de bonus features en wild mogelijkheden leveren je daarnaast veel extra speelplezier op.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom