Dazzle Me

Fullscreen spelen Zet Dazzle Me bij je favorieten!

Dazzle me is een videoslot van Netent, een zeer bekende en professionele online spellenfabrikant. Het spel is uniek vanwege de vele winlijnen (het zijn er in totaal 76!) en vijf rollen met symbolen die in aantal oplopen. Zo hebben de eerste twee rollen drie symbolen die voor jou als speler zichtbaar zijn. Op de derde en de vierde rol zie je vier symbolen onder elkaar en op de vijfde rol zijn het maar liefst vijf symbolen die zichtbaar zijn (en waar winnende combinaties op kunnen verschijnen).

De naam zegt het natuurlijk al maar Dazzle me doet iedereen versteld staan. Alle symbolen op dit videoslot zijn uitermate kleurrijk en het algehele gevoel dat je krijgt bij het spelen van Dazzle me is behoorlijk blingbling. Laat dat nu net datgene zijn wat het spel zo leuk maakt. Je ziet een aantal al bekende standaard symbolen terug (zoals de 7 en de bel) maar er komen ook symbolen in de vorm van kleurrijke edelstenen voor. Wat verder nog opvalt aan Dazzle me zijn de unieke features die kunnen zorgen voor zeer interessante winsten: de Dazzling Wild Reels, de Freespins en de Linked Reels.

Na de geactiveerde Dazzling Wild Reels veranderen de Wild-symbolen in prachtige edelstenen die lopen over de gehele rol. Deze zorgen voor heel veel winstmogelijkheden en aansluitend ook hoge winsten. Ze kunnen op één rol of op meerdere rollen tegelijkertijd voorkomen; soms zelfs op alle vijf de rollen! De Freespins symbolen kunnen op alle rollen vallen. Hoe meer van deze symbolen in beeld zijn binnen je speelbeurt, hoe meer gratis spins je verkrijgt. Tot slot zijn er ook nog de Linked Reels. Dit zijn rollen die met elkaar verbonden zijn en tevoorschijn komen als de Freespins ronde geactiveerd is. Het is zichtbaar op rol 1 en 2 of op rol 3 en 4. Wat er gebeurt is dat de rollen als het ware aan elkaar blijven plakken om vervolgens samen met gelijke symbolen verder te draaien.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom