Dead or Alive 2

Fullscreen spelen Zet Dead or Alive 2 bij je favorieten!

Gokkast Dead or Alive 2 is een exclusief NetEnt spel en heeft 5 rollen en 3 rijen. Je kunt je winsten behalen op 9 winlijnen en het uitbetalingspercentage is gesteld op 96.8%. Het is een waardige opvolger van gokkast Dead or Alive. Het thema is geheel in westernstijl en daar zijn de symbolen dan ook naar. Naast de welbekende standaard 10, J, Q, K en A zijn er verder nog hoger uitbetalende symbolen in de vorm van whiskeyflessen, laarzen, cowboyhoeden, revolvers en sherrifpenningen. Er is bij gokkast Dead or Alive 2 veel aandacht besteed aan de upgrade van de kast. De graphics zijn stukken beter dan eerst en doen vooral denken aan figuren uit een tekenfilm of stripboek met een westernthema.

De extra's bij gokkast Dead or Alive 2

Gokkast Dead or Alive 2 heeft als extra bonus een interessante free spins feature. Je moet dan eerst wel drie of meer scattersymbolen op de rollen krijgen bij 1 spin. Er zijn dan 3 opties voor het verdere verloop van de free spins.

  • De Train Heist: een multiplier die steeds hoger oploopt. Bij een multiplier van 16X krijg je ook nog eens 5 gratis spins.
  • De Old Saloon: waar de Wilds sticky zijn en dus blijven staan. Bovendien gaan al je winsten x2. Je krijgt nog eens 5 extra free spins als je op elke rol een Wild hebt.
  • De High Noon Saloon: die is bijna hetzelfde als de Old Saloon maar hier bepalen de Wildsymbolen zelf hoe hoog de multiplier is.

Gokkast Dead or Alive 2: hoge volatiliteit

Je kunt per spin minimaal 9 cent inzetten en de maximale inzet bedraagt 18 euro. Wat verder bijzonder is aan gokkast Dead or Alive 2 is de hoge volatiliteit. Ofwel minder vaak kleinere prijzen maar als je iets wint is de kans groot dat het juist een hoog bedrag is.

Wat ons betreft een aanrader om eens te gaan spelen. Niet alleen vanwege de hoge volatiliteit maar ook door de verbluffende graphics.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom