Divine Fortune

Fullscreen spelen Zet Divine Fortune bij je favorieten!

Gokkast Divine Fortune van NetEnt valt in de categorie jackpotgames. Met dit spel waan je je in de tijd van het oude Griekenland dat boordevol mythische figuren zit. Met 5 rollen, 3 rijen en maar liefst 20 winlijnen is Divine Fortune een aanrader om te spelen. En er is meer. Wat te denken van alle extra features zoals Wild substitutions, Falling Wilds Re-Spins, Wild on Wild, Free Spins en de Jackpot Bonus Game?

De symbolen die je tegenkomt bij gokkast Divine Fortune zijn allemaal prachtig vormgegeven. Zo zijn daar allereerst de bekende en klassieke symbolen 10, J, Q, K en A (volledig in Griekse stijl). Ook vind je op deze gokkast een aantal mythische wezens zoals Medusa, Minotaur en Phoenix. De Wild in dit spel is een wit paard met vleugels en een feature dat je zeker op je rollen wil verkrijgen. Bij gokkast Divine Fortune kan zo'n Wild namelijk ook de Falling Wilds Re-Spins feature activeren. En dat is mooi, want bij elke re-spin zakt de Wild dan 1 plaats naar beneden op de rol. Zo heb je nog meer kansen op mooie combinaties op de rollen. En dan is er ook nog de Wild in Wild feature waarbij het Wild-symbool zich helemaal kan uitspreiden over de rol en je dus op drie rijen een Wild hebt. Wil je gratis spins verdienen? Zorg dan voor minimaal 3 symbolen met Free Spins op de rollen. Het extra bonusspel van gokkast Divine Fortune bestaat uit drie verschillende jackpots, inclusief een progressieve Mega Jackpot.

Je zult begrijpen dat Divine Fortune je met dit videoslot heel wat te bieden heeft. Er zijn veel extra features en er is ook nog een Mega Jackpot: redenen genoeg om gokkast Divine Fortune uit te proberen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom