Dracula

Fullscreen spelen Zet Dracula bij je favorieten!

De Dracula gokkast is een enorm opwindende videoslot van NetEnt. In samenwerking met Universal heeft Netent dit Dracula videoslot ontwikkeld. De sleutelfiguur (en daarmee dus ook het thema) van dit spel is uiteraard de alom bekende Dracula. Vergeet overigens het beeld dat je hebt van hem, want in dit spel heeft hij een ware verjongingskuur ondergaan. Ook lijkt hij de nodige uurtjes getraind te hebben in de sportschool.

De Dracula gokkast beschikt in totaal over 5 rollen, 4 rijen en je kunt op maximaal 40 winlijnen combinaties verkrijgen. Spectaculaire, interessante en winstgevende onderdelen van het spel zijn de nieuwe Bat-feature, free spins, stacked symbolen, stacked wilds en de reguliere wild-symbolen.

Opvallend aan gokkast Dracula zijn voornamelijk de schitterende animaties die steeds verschijnen als er speciale features geactiveerd worden. Je kunt zien dat er veel aandacht en tijd is besteed aan het griezelig en angstaanjagend maken van het totale spel. Dracula beweegt dreigend over de rollen en verandert in een groep vleermuizen op het moment dat de Bat-functie actief is. Vleermuizen (in een willekeurig aantal) landen op de rollen en als de rollen stoppen, veranderen ze in een willekeurig symbool. Maak je een grote winst (bijvoorbeeld tijdens het spelen van free spins) dan zie je een zeer griezelige Dracula in beeld, die ook niet erg blij lijkt te zijn met jouw winsten. Maar bedenk wel: hoe kwader Dracula is, hoe beter je ervoor staat in het spel!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom