Drive

Fullscreen spelen Zet Drive bij je favorieten!

Gokkast Drive is ontwikkeld door NetEnt. Het is een spectaculair videoslot met in totaal 3 rijen en 5 rollen. De hoofdfiguur is Jette die superhard door de virtuele straten rondrijdt. Bij gokkast Drive zit je midden in een gokspel boordevol snelle auto's. Je voelt direct de adrenaline door je lichaam gieren.

Speel je graag gokspellen met Multipliers en Free Spins? Zoek dan niet verder! Videoslot Drive heeft er veel mogelijkheden voor. Bij drie of meer Scatter-symbolen worden de Free Spins ingeschakeld. Je krijgt er dan minimaal 10. Je krijgt direct drie racerivalen tegenover je: de zogeheten Twitch, Hamaki en Bruiser. Dat geeft ongetwijfeld nog meer spanning bij het spelen van deze gokkast. Drive staat vooral bekend om de spannende Wilds. Ze kunnen namelijk een flinke Multiplier bevatten zodat je winst tot maximaal x120 wordt vermenigvuldigd!

Welke symbolen zijn terug te vinden op de rollen? Allereerst zijn daar Jette en haar drie rivalen. Maar uiteraard zijn ook de 9, 10, J, Q, K en A vertegenwoordigd. Het spel is helemaal compleet met een snelle auto en de bekende Wild- en Scatter-symbolen. Door op gokkast Drive te spelen, kun je in zeer korte tijd veel munten winnen: tot wel 750.000 met één spin! Wordt het niet eens tijd om bij gokkast Drive een kijkje te gaan nemen?

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom