Druids' Dream

Fullscreen spelen Zet Druids' Dream bij je favorieten!

Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de Keltische mythologie op de Druids' Dream gokkast van NetEnt. Het gokspel neemt je mee naar een betoverd bos om de rust te ervaren van de betoverende wereld van twee dru´des in een natuurlijke omgeving. Een Win-Both-Ways-principe, een Wild Charge-functie, respins met nudging-symbolen en een gratis spinsronde kunnen zorgen voor winsten tot 200 keer je inzet bij elke afzonderlijke spin.

Thema van Druidsĺ Dream

Druid's Dream is een gokkast met vijf rollen, vier rijen en 40 vaste betaallijnen. Het spel heeft een lage tot gemiddelde volatiliteit met een RTP van exact 96,00%. Een betoverde bosscŔne opent zich wanneer je het spel laadt zoals je zou verwachten van een slot dat draait rondom dru´des. De betaalsymbolen beginnen aan de lage kant met bewerkte runenstenen in blauwe, groene, gele en rode kleuren. Een magere 0.3x tot 0.6x je inzet wordt toegekend voor een single five of a kind. Heb je een volledig gevuld scherm kom je uit op een winst van 12x tot 24x je inzet (poehpoeh). OkÚ, je wordt wel vanaf beide kanten uitbetaald, maar het is nog steeds minder dan 50x je inzet. En helaas betalen de hogere symbolen niet al te veel beter uit. Er zijn een vreemde oranje rots versierd met groen, een berenpoottrommel, een uil en een wolf op de rollen die iets meer kunnen uitbetalen. Heb je er vijf op een rij dan betaalt elke manier 1x tot 5x je inzet.

De extra features en mogelijkheden bij Druidsĺ Dream

Er zijn single wilds op rol 1, 3 en 5, evenals stakker wilds op rol 2 en 4 in het basisspel, die dezelfde uitbetaling bieden als het wolfsymbool. Single wilds verschijnen alleen op rol 3 tijdens de respins en op rol 1 en 5 tijdens de gratis spins. Op hun beurt zijn de stacked wilds aanwezig op rollen 2 en 4 in de respins, maar alleen op rol 3 tijdens de gratis spins. Snap je het nog? Het beste is om het een paar keer te zien tijdens het spelen, maar dan is het wel slim om de gratis variant eerst uit te proberen.

Een sprookjesachtig ogende mannelijke en vrouwelijke dru´de verschijnen respectievelijk onderaan de gestapelde wilds op rol 2 en de bovenkant van de gestapelde wilds op rol 4 en fungeren als scatter. Een brullende beer kan tijdens de gratis spins op de gestapelde wilds landen om extra spins toe te kennen. Naast de verwarring rondom de Wilds op de rollen in het basisspel, de respins en de gratis spins, zijn er nog een paar functies die je kunnen helpen winnende combo's te vormen of de gratis spins te activeren. De eerste en meest voorkomende gebeurtenis is de functie Wild Charge en Respins. Het wordt geactiveerd wanneer de gestapelde wilds op rol 2 landt met de dru´de onderaan of op rol 4 met de dru´de bovenaan. Je krijgt een aantal respins gelijk aan de gestapelde wilds, maximaal drie. De gestapelde wild laadt op en vergrendelt op zijn plaats voor de gratis respins. Een wild laadt op elke respin.

Het wordt nog verwarrender als je een gestapelde wild op de rol (2 of 4) landt die de respin niet heeft geactiveerd. Dit wordt de Nudge-functie genoemd en de gestapelde wild zal ÚÚn positie op elke resterende respin verschuiven voor een kans dat de ontbrekende scatter in beeld komt. Het zal de gratis spins activeren als dat het geval is. En dan nu, voor de grote (of misschien juist wel niet zo grote) finale. De Free Spins-ronde wordt geactiveerd wanneer je zowel de dru´de als de dru´denscatter hebt, met het oog op een rondje of via de Nudge-functie. Je krijgt allereerst 6 gratis spins en +1 voor elke nog opgeladen wild in beeld, met een maximum van 12 gratis spins. Tijdens de ronde worden alle wilds en de dru´denscatters vergrendeld voor alle gratis spins. Plus, gestapelde wilds kunnen nu op rol 3 verschijnen en kunnen een brullende beer bevatten, die +3 gratis spins, zonder limieten, zal toekennen.

Is Druidsĺ Dream van NetEnt een aanrader?

Kortom: hoe ingewikkeld wil je het hebben? Je kunt dit spel natuurlijk gewoon ondergaan en maar zien wat er gebeurt. Maar de meeste spelers hebben graag een beetje door hoe alles in zijn werk gaat. Zelfs na flink wat gratis oefenen valt bij ons nog steeds niet altijd het kwartje. Toegegeven, het ziet er allemaal prima verzorgd uit maar wij raden liever een Netent-game aan die iets beter te begrijpen is qua spelbeleving en een iets betere pay-out biedt.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom