Fairytale Legends: Red Riding Hood

Fullscreen spelen Zet Fairytale Legends bij je favorieten!

Gokkast Fairytale Legends Red Riding Hood is een Netent videoslot het eerste spel uit de reeks sprookjes gokkasten. Er zijn 5 rollen en 3 rijen en het spel staat geheel in het teken van Roodkapje en sprookjes. Er zijn feeŽn met toverstafjes, maar je ziet ook veel zaken uit het sprookje van Roodkapje terugkomen (zoals de wolf en het huisje van oma). De bekende 10, J, Q, K en A zijn de standaardsymbolen maar daarnaast zijn er ook nog bijvoorbeeld een schatkistje, een Fairytale logo, een sprookjesboek en een sleutel.

Ontdek zeker ook de extra features van gokkast Fairytale Legends. Zo is er een Fairy Magic spin waarbij een fee met een toverstaf een aantal symbolen vooraf allemaal hetzelfde maakt. De Fairy Wild spin laat meerdere Wild symbolen op de rollen verschijnen. Heb je de Fairy Surprise te pakken dan zul je begrijpen dat je een verrassing te wachten staat.

De meeste spelers spelen het liefst de bonus games. Ze zijn leuk en er zijn vaak ook veel punten mee te behalen. Bij gokkast Fairytale Legends zorgen drie schatkistjes voor het verschijnen van drie bonusspellen. Die drie kisten moeten dan verschijnen op de rollen 1, 3 en 5. Kies je voor de kist met de Coin Win, dan krijg je automatisch een groot aantal munten. De Free Spins leveren 10 gratis spins op, inclusief de mogelijkheid van het winnen van nog meer extra spins. Maar verreweg de leukste bonus feature is de Beware The Wolf bonus. Zie het als een spel in een spel. Je komt als Roodkapje in een sprookjesland terecht waar een weggetje je naar grootmoeders huisje leidt. Met een soort dobbelsteen kom je telkens 1 tot 6 plaatsen vooruit. Onderweg zie je allerlei verdubbelaars wat je veel geld kan opleveren. Alleen een vakje van de wolf is minder: dan stopt het spel en worden je totale munten berekend en aan je uitgekeerd.

Speel ook op gokkast Fairytale Legends en ga samen met Roodkapje op zoek naar de mooiste eurowinsten! Of speel op Hansel and Gretel gokkast uit dezelfde reeks.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom