Fantasini

Fullscreen spelen Zet Fantasini bij je favorieten!

Gokkast Fantasini van NetEnt is een spannend videoslot met 3 rijen en 5 rollen. Er zijn maar liefst 243 mogelijkheden om munten te winnen. Op de rollen 2 tot en met 5 kunnen Wild-symbolen verschijnen. Zij nemen de plaats in van elk willekeurig symbool dat je nodig hebt voor een winnende combinatie. Ook is er een spectaculaire Linked Reels feature. Daarbij draaien meerdere rollen tijdens een spin precies op dezelfde manier waardoor uiteindelijk ook dezelfde symbolen vallen als de rollen gestopt zijn.

Elke spin start met twee dezelfde rollen naast elkaar. Tijdens de spin kunnen de aangrenzende rollen er ook nog eens bijkomen, zodat er soms drie, vier of zelfs vijf gelijke rollen naast elkaar tot stilstand komen. Dat betekent extra veel kansen op grote winsten! De Linked Reels feature is voorzien van spannende geluiden wat een extra dimensie geeft aan het spelen van gokkast Fantasini, Master of Mystery.

Het thema van gokkast Fantasini is illusionisme en goochelarij. Fantasini is in dit spel de Master of Mystery zelf en komt voor als een van de symbolen op de rollen. Ook zijn assistente en andere zaken rondom magie (zoals een kist met sloten, handboeien, etc.) komen voorbij. De welbekende getallen 9 en 10 en de letters J, Q, K en A zijn in dit videoslot ook van de partij. Speel zelf gokkast Fantasini (Master of Mystery) en behaal mooie winsten!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom