Finn and the Swirly Spin

Fullscreen spelen Zet Finn and the Swirly Spin bij je favorieten!

Als je denkt dat je alles al wel gezien hebt op het gebied van gokkasten dan heb je het mis. NetEnt heeft namelijk gokkast Finn and the Swirly Spin ontwikkeld. Verwacht hier geen standaard rollen en rijen maar een uniek grid van 5 bij 5 waar de symbolen als in een draaikolk in terechtkomen. De term Swirly Spin is natuurlijk van de vallende en draaiende symbolen afgeleid.

Bij gokkast Finn and the Swirly Spin speel je op een slot met zogeheten cascading symbols. Als je een winnende combinatie hebt, vallen de symbolen weg die geld opleverden. Alle symbolen schuiven door en er worden van onderuit weer nieuwe symbolen aangevuld. Gokkast Finn werkt ook met cluster pays, maar die had je vast al eens eerder gezien. Je wint dan als je 3 of meer dezelfde symbolen horizontaal of verticaal in het grid naast elkaar hebt.

De hoogste uitbetaling kun je behalen met de edelstenen want die zijn namelijk het meeste waard. Maar met name alle extra features en bonus games maken gokkast Finn and the Swirly Spin zo leuk. In het basisspel heb je al 4 extra features die kunnen verschijnen: Magic Transform, Dragon Destroy, Starfal Wilds en Irish Luck.

Maar vergeet zeker ook de bonusspellen niet. Je moet daarvoor de sleutel (scatter) helemaal in het midden van het grid zien te krijgen. Dat doe je door meerdere winsten achter elkaar te krijgen (dus met 1 spin). Elke keer als er symbolen verdwijnen, gaat de sleutel steeds verder richting het centrum van het grid. Je hebt dan de keuze uit vier bonusspellen die je mooie extra spins op kunnen leveren. Met 1 sleutel speel je Star Bar, 4 sleutels openen het spel Lava Lair, 9 sleutels biedt de mogelijkheid van Lucky Mug en met 16 sleutels kom je uit bij de Golden Pot. Hoe meer sleutels je nodig hebt, hoe hoger de winsten zijn die je er kan behalen. Ga dus ook gokkast Finn and the Swirly Spin spelen voor al deze mooie extra's.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom