Fire Queen

Fullscreen spelen Zet Fire Queen bij je favorieten!

Fire Queen is een videoslot met 11 reels en 100 winlijnen en is ontwikkeld door WMS Gaming. Het hele spel is gebaseerd op het roodharige en rondborstige personage Fire Queen. Zij verdedigt haar land en wil niet dat haar schatten en fortuinen worden afgenomen. De graphics zijn zeer goed en het hele spel heeft een mystieke en magische sfeer. Je kunt inzetten met zowel kleine als grote bedragen: van 1 eurocent tot aan wel 100 euro per spin.

Je ziet al direct dat Fire Queen geen standaard videoslot is. De lay-out is niet de gebruikelijke 5 reels met 3 of 4 rijen. De opbouw is namelijk 2x2 aan de linkerzijde en een 3x6 aan de rechterzijde. Je moet het eigenlijk zelf even bekijken, dan zie je direct hoe het zit. Met behulp van wilds en verschillende manieren om het bonuswiel voor gratis spins te activeren, maak je kans op vele extra prijzen.

Eenvoudig om te spelen
Ook al klinkt de lay-out enigszins ingewikkeld voor de eerste keer, het spelen van Fire Queen is eigenlijk heel eenvoudig. Ga het gewoon spelen en je zult merken dat je al snel helemaal op gaat in dit spel. Zou het komen door het lichaam en uiterlijk van de prachtige Fire Queen zelf? Of is het toch echt vanwege de goede speelbaarheid van het videoslot en de vele gratis spins die er te verkrijgen zijn?

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom