Football Champions Cup

Fullscreen spelen Zet Football Champions Cup bij je favorieten!

Op zoek naar een spannend en interactief gokspel? Ga dan Football Champions Cup online spelen, want daar bevind je je in een spel dat de voetbalsport met de goksport combineert. Met de standaard symbolen op de rollen (zoals getallen, voetballen, keepershandschoenen en scheidsrechterfluitjes) verdien je munten. Maar er is meer! Er zijn namelijk ook nog speciale features bij gokkast Football Champions Cup te vinden. Bij de Overlay Wild Substitutions veranderen er, als je een Wild-symbool hebt, ook een aantal andere symbolen in een Wild.

Vind je dat nog niet genoeg? Je kunt ook free spins verdienen op gokkast Football Champions Cup. Je hebt dan in 1 beurt minimaal 3 keer het symbool van een gouden beker (het scatter-symbool) nodig op de rollen. Je komt dan in het speelschema van een spannend voetbaltoernooi terecht, waarbij je door het spelen van de free spins steeds een tegenstander uit kunt schakelen. Wil je weten wat je daarmee kunt winnen? De winnaar krijgt 10.000 munten, de verliezend finalist 2.000 munten en als je de troostfinale wint zijn er nog 400 munten voor je weggelegd. Uiteraard maak je tijdens de free spins ook kans om munten te winnen met de normale wincombinaties op de rollen.

Tot slot is er ook een bonus game bij gokkast Football Champions Cup. Heb je drie bonus-symbolen op de rollen, dan kom je terecht in een penalty shootout. Scoor als speler of probeer juist de bal tegen te houden als keeper. Hoe beter je dat doet, hoe hoger je winsten zijn. Zeker weten dat je je prima zult vermaken met gokkast Football Champions Cup!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom