Fruit Spin

Fullscreen spelen Zet Fruit Spin bij je favorieten!

Bij gokkast Fruit Spin speel je een NetEnt game waarbij de kast 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen heeft. Het zal je niet verbazen dat fruit centraal staat bij deze gokkast. Overigens gaat het hier wel om het fruit van de oude vertrouwde fruitautomaten en daardoor zijn er ook bar- en 7-symbolen in het spel.

De lay-out en de muziek van gokkast Fruit Spin zijn vrij basic en eigenlijk heb je ook niet meer nodig. Oké, het liefst wel leuke bonusfeatures en die vind je hier dan ook zeker terug. Natuurlijk zijn er Wild-symbolen (die in elk willekeurig symbool kunnen veranderen behalve de scatter), maar er is nog veel meer. Wat te denken van stacked-symbolen en een Lucky Wheel bonus? Stacked symbolen zijn groepjes van dezelfde symbolen die direct boven en onder elkaar zitten. Dat maakt het mogelijk om een compleet grid te krijgen waarop allemaal dezelfde symbolen staan. Als dat gebeurt, behaal je een megawinst. De Lucky Wheel bonus verschijnt als je een blok van 3x3 scatter symbolen in beeld krijgt. In het bonusspel gaan radjes draaien waarmee je zowel geld als free spins kan verdienen.

Het handige bij gokkast Fruit Spin is dat je het niet alleen op je pc of laptop kan spelen. Er is namelijk ook een mobiele versie beschikbaar die gebruikmaakt van touch-technologie. Het spel werkt verder helemaal hetzelfde alleen kun je het nu op elke plek spelen waar je maar bent!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom