Glow

Fullscreen spelen Zet Glow bij je favorieten!

Ken je videoslot Glow al? Deze online gokkast is ontwikkeld door Netent en is gebaseerd op de bekende videoslot Fruitshop. Als thema heeft Glow het Scandinavische Noorderlicht gekozen, wat direct te zien is aan de kleuren en graphics van het spel.

Als je Glow gaat spelen, heb je 5 rollen, 3 rijen en speel je je rondes op maximaal 15 winlijnen. Het spel bevat een verborgen edelsteen die je veel geld op kan leveren (door de daaraan gekoppelde free spins). Ook de Multiplier x2 (beersymbool) bezorgt je de zeer gewilde free spins. Dat is ook waar alles om draait bij Glow: gratis spins. Heb je twee of drie elandsymbolen dan krijg je één free spin. Vier elanden leveren twee free spins op en bij vijf symbolen krijg je ook maar liefst vijf free spins cadeau. Er zijn ook andere dierensymbolen (wolf, vos, uil en konijn) en daarbij krijg je één free spin als je drie dezelfde hebt. Vier dezelfde leveren twee gratis spins op en bij vijf symbolen krijg je ook weer vijf free spins. Probeer ook de x4 multiplier te bemachtigen met een wild-symbool tijdens een winnende combinatie in de free spins ronde.

Je minimale inzet is 15 cent per spin en de maximale inzet bedraagt 150 euro. Glow kun je ook op je smartphone of tablet spelen. Ga je geluk beproeven met videoslot Glow!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom