Golden Grimoire

Fullscreen spelen Zet Golden Grimoire bij je favorieten!

Ben je een liefhebber van gokkasten spelen? Gokkast Golden Grimoire is een NetEnt game en heeft in totaal 5 rollen, 4 rijen en 40 gefixeerde winlijnen. Met een uitbetalingspercentage van 96,44% en een lage tot gemiddelde variantie lijkt dit vooral een kast voor de wat meer behoudende spelers. Waar natuurlijk niets mis mee is. Misschien dat de kast in het begin een beetje onduidelijk oogt (vooral als we kijken naar het thema) maar in principe werkt alles heel gemakkelijk. De stacked symbolen zorgen er sowieso voor dat je snel een winnende combinatie op de rollen hebt. Maar ook de Wilds en de andere extra's zijn interessant te noemen.

Onduidelijk thema bij gokkast Golden Grimoire

Het thema van gokkast Golden Grimoire is in eerste instantie lastig uit te leggen. Want wat het precies is? Het woord magie past er nog het beste bij. Zo zijn er toverboeken, schedels en edelstenen aanwezig bij het spel. Maar goed, wat heb je ook eigenlijk aan een thema toch? Het gaat je vooral om wat je er allemaal mee kan winnen; een thema is voor de meeste spelers gewoon bijzaak.

Gokkast Golden Grimoire: extra features

Gokkast Golden Grimoire beschikt naast het basisspel ook nog over allerlei extra features en mogelijkheden zoals daar zijn: de Mystery Symbols, stacked symbolen, scatters, free spins en heel veel Wild-symbolen. De maximale winst per spin bedraagt bij dit spel 'slechts' 200 keer je inzet maar als er normaal gesproken wel vaker prijzen vallen binnen dit spel: daar is ook iets voor te zeggen toch?

Golden Grimoire: is het wat?

Uiteindelijk is gokkast Golden Grimoire voor de meeste spelers erg leuk om te spelen. De high rollers zoeken misschien liever naar een kast met minder maar wel hogere maximum prijzen, maar als je liever lang aan het spelen bent dan is deze kast beter geschikt. Kies dus voor lang en veel spelplezier en bescheiden winsten als je op gokkast Golden Grimoire gaat spelen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom