Gorilla Kingdom

Fullscreen spelen Zet Gorilla Kingdom bij je favorieten!

Reis naar het Afrikaanse continent voor een ontmoeting met een van de naaste primatenverwanten van de mensheid op deze slot van NetEnt: Gorilla Kingdom. Het spel neemt je mee op een ritje met hoge volatiliteit door de dichte jungle op een set van 5 × 4 rollen met gestapelde premiumsymbolen en een gratis spins ronde met progressieve symbooltransformatie en retriggers die kunnen leiden tot overwinningen tot 5.000 keer je inzet.

Thema van Gorilla Kingdom

Gorilla Kingdom gokkast is een videoslot met vijf rollen, vier rijen en 1024 manieren om te winnen. Uitbetalingen worden toegekend voor twee tot vijf overeenkomende symbolen op aangrenzende rollen, beginnend vanaf links. Je ontmoeting met de machtige primaten op desktop of mobiel begint bij slechts 0,10 credits en kan stijgen tot een vrij enorme 350 credits per draai. Het spel heeft een hoge volatiliteit met een RTP van 96,03%. Een dichte tropische bosscène opent zich wanneer je het spel start met de gorilla die de rollen domineert met een verbrijzelend gebrul wanneer hij landt op een winnende draai. Het frameloze spelvenster lijkt te zweven in de benauwde en vochtige tropische lucht en heeft alleen scheidingslijnen om de rollen uit elkaar te houden. Tribal drums klinken tijdens de gameplay als de belangrijkste audio.

De uitbetalingssymbolen beginnen aan de lage kant met de kaartwaardes van 9 tot en met A, die allemaal 1x tot 1.5x je inzet toekennen voor een single five of a kind. Ze worden gevolgd door vier jungle-dieren - een pangolin, okapi, neushoornvogel en luipaard. Krijg er vijf op de rollen om 2,5x tot 3x je inzet te winnen. De machtige gorilla is het enige symbool dat altijd gestapeld verschijnt en ook de hoogste betaler is met 4x je inzet als er vijf landen.

De extra features en mogelijkheden bij Gorilla Kingdom Het spel heeft geen wild-symbool, maar geschikt wel over een scatter die wordt weergegeven door een glanzende diamant. Een gorillamasker is het speciale symbool dat alleen tijdens de gratis spins verschijnt.

Het speciale mechanisme speelt een rol in de bonusfunctie op Gorilla Kingdom. Het raken van drie, vier of vijf diamanten scatters overal op de rollen in één draai zal respectievelijk 10, 15 en 20 gratis spins opleveren. Tijdens de ronde zullen twee tot vijf scatters +3 tot +20 gratis spins toevoegen, zonder limieten. Vóór het begin van de bonusfunctie verschijnt rechts een totempaal met vier meters, één voor elk van de vier dierensymbolen. Bij elke gratis draai kan de gorilla verschijnen als een masker dat vervolgens aan de tellers wordt toegevoegd. Het vullen van de teller voor een dierensymbool levert +2 gratis spins op en verandert het respectieve symbool in gorilla's voor de rest van de gratis spins.

Het maskersymbool verdwijnt van de rollen zodra alle dierensymbolen zijn getransformeerd. In het gelukkige geval dat het je lukt om ze allemaal in gorilla's te veranderen, speel je de resterende gratis spins met alleen kaartwaardes, scatters en gorilla's op de rollen.

Is Gorilla Kingdom van NetEnt leuk om te spelen?

In de loop der jaren heeft NetEnt ons talloze originele betaalmechanismen gegeven die zijn ontwikkeld door hun eigen creatieve ontwerpers. En in die tijd stapten ze zelden opzij om bestaande slots te kopiëren of te klonen. Dat is duidelijk wel het geval met Gorilla Kingdom, alhoewel door een vreemde twist de symbooltransformatie eerst begint met het symbool dat het beste uitbetaalt. Dat voegt een extra moeilijkheidsgraad toe om alles te transformeren voordat de ronde eindigt en de volatiliteit van het spel verder verhoogt. Op zich is Gorilla Kingdom verder wel een aardig spel om te spelen (ondanks dat het dus een kopie van een Thunderkick-spel is).

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom