Grand Spinn Superpot

Fullscreen spelen Zet Grand Spinn Superpot bij je favorieten!

Grand Spinn Superpot gokkast van NetEnt beschikt over een progressieve jackpot en het is een vernieuwde versie van de standaard grand Spinn kast. De kast is ontworpen in de stijl van de oude fruitautomaten die vroeger (en nu soms nog steeds) in de cafetaria's en automatenhallen staan. Liefhebbers van fruitautomaten zullen hoogstwaarschijnlijk smullen van deze gokkast, niet in de laatste plaats vanwege de leuke extra bonusopties. Waardoor je ook helemaal vergeet dat er eigenlijk maar gewoon 1 winlijn is!

Thema: de oude fruitautomaat

Grand Spinn Superpot gokkast is dus eigenlijk gewoon een oude fruitautomaat met een upgrade. Alle bekende fruitautomaatsymbolen vind je terug in dit spel. Even wennen wellicht om van 243 winlijnen (zoals bij de meeste kasten tegenwoordig) naar 1 winlijn te gaan. Maar voor het uitkeringspercentage of de hoogte van de mogelijke winsten maakt dat gelukkig niets uit.

Bonusfeatures bij Grand Spinn Superpot

Je hebt bij Grand Spinn Superpot gokkast naast de progressieve jackpot nog meer mogelijkheden om hoge winsten op te strijken. Dat heeft vooral te maken met de extra features in het spel. Zo is er de Nudge-feature die in beeld komt na een winnende combinatie. Dit zorgt ervoor dat de rol nog een tikje omhoog of omlaag geduwd wordt en je wederom kans op een winst hebt. Wat net zo lang door blijft gaan tot je geen winnende combinatie meer hebt. Vervolgens is er ook nog de Multiplier Wild en die verdubbelt elke winst die je krijgt op de winlijn.

Wat vinden we van Grand Spinn Superpot?

Er is zowel onder spelers als onder professionele reviewers geen eenduidige mening over Grand Spinn Superpot gokkast. Het is ook zo dat smaken nu eenmaal verschillen. Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van uitgebreide spellen met veel bonusgames? Dan raden we je deze kast in elk geval niet aan. Maar als je houdt van de oude fruitautomaten of graag teruggrijpt naar vroeger tijden, dan kan dit spel perfect voor je zijn. Probeer het zelf eens uit en kijk wat het spel met je doet.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom