Halloween Jack

Fullscreen spelen Zet Halloween Jack bij je favorieten!

Gokkast Halloween Jack is een exclusief NetEnt spel en biedt veel mogelijkheden. Er zijn 5 rollen, 3 rijen en in totaal 20 winlijnen op deze gokkast aanwezig. Met een uitbetalingspercentage van 96,28% en een gemiddelde variantie staat dit videoslot garant voor veel speelplezier. Je kan inzetten plaatsen vanaf 20 cent per spin tot aan maximaal 100 euro per spin. Ga je altijd voor de maximale winst? De te behalen jackpot is hier 3.000 keer je inzet. Er is ook nog een Free Spins modus met leuke extra features.

Spelen op gokkast Halloween Jack

Gokkast Halloween Jack gaat compleet voor de spookachtige ervaring. De graphics zien er prachtig uit en je waant je echt in een Halloweenachtige omgeving. Een beetje spookachtig, een beetje horror en bovenal veel opbouwende spanning. En staat de muziek aan? Let eens goed op de geweldige soundtrack van het spel. De symbolen bij deze gokkast beginnen met de laagste waarde: het zijn de welbekende 10, J, Q, K, A. Maar dan net even anders dan je gewend bent want ze zijn in handen van zeer enge figuren. Verder zijn er nog symbolen die van meer waarde zijn en alles met Halloween te maken hebben. Er zijn hoefijzers, raven, vleermuizen en als klap op de vuurpijl een vrouwelijke vampier die je ook nog eens de hoogste winst op kan leveren: maar liefst 50 keer je inzet bij 5 vrouwelijke vampiers op een rij Ún op een winlijn.

De extra features

Speel je gokkasten het liefst voor de bonusrondes en extra's? De Wild is hier de Halloween pompoen en die kan de vorm van elk ander gewenst symbool aannemen. De lantaarn en de schatkist (scatter) vallen daar overigens niet onder maar dat had je vast al begrepen. Een winst met een Wild-symbool zorgt ook nog eens voor een x3 multiplier. Tegelijkertijd activeer je met een Wild-symbool ook de Walking Wild. Dat betreft een respin waarbij de Wild langzaam maar zeker per spin 1 kolom naar links opschuift. Dat wordt herhaald tot hij aan de linkerzijde helemaal bij de laatste rol is.

Scatter game: 10 tot 15 free spins

Heb je drie of meer schatkisten in beeld? Het levert je minimaal 10 Free Spins op. Bovendien kunnen in de bonusronde de extra features geactiveerd worden, dus de meeste spelers kijken vooral naar hoe snel en hoe vaak ze de scatters hebben. Draai je tijdens de Free Spins ronde nog een keer 3 scatters, dan krijg je er nog eens 5 spins extra bij. Wederom inclusief de Walking Wilds en de multiplier van x3.

Nog meer winkansen met de extra Wild features

Er zijn in de free spins ronde ook lantaarns als symbolen. Die kunnen alleen op rol 5 verschijnen. Als je er genoeg hebt, stel je daarmee de Jack'o'Lector feature in werking. Ofwel: je hebt kans op 3 extra Wild-features:

  • Heb je 3 lantaarns bij elkaar gespeeld? Dan heb je de Stacked Hell Hound Wild. Bij de volgende spin vergroot de Wild zich tot 2 vakjes hoog en verschijnt ook de Walking Wild.
  • Draai je in totaal 6 lantaarns dan krijg je de Stacked Jack-o-'lantern Wild. Hierbij is de eerstvolgende Wild maar liefst 3 vakjes hoog (wederom met Walking Wild).
  • Bij 9 lantaarns komt de Expanding Death Reaper in beeld. Die maakt een hele rol volledig Wild. Om vervolgens steeds 1 rol naar links op te schuiven.

Gokkast Halloween Jack: iets voor jou?

Houd je van hoge winsten, een mooi thema en interessante bonusspellen? Dan is naar onze mening gokkast Halloween Jack een topkast. Je waant je volledig in Halloween-sferen. Verder zijn de bonusfeatures tijdens de free spins rondes interessant. Je maximale winst is overigens 3.000 keer je inzet bij elke spin, re-spin of free spin die je doet. Je hebt daarvoor dan wel een Wild nodig om de x3 multiplier te kunnen activeren.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom