FairyTale Legends: Hansel & Gretel

Fullscreen spelen Zet Hansel and Gretel bij je favorieten!

De tweede gokkast van NetEnt uit de Fairytale Legends reeks Hansel & Gretel is de opvolger van Red Riding Hood gokkast. De kast heeft in totaal 5 rijen en 10 winlijnen en het spel speelt zich af in het donkere bos met Hans en Grietje aan de zijkant van de rollen. Dat bos heeft natuurlijk alles te maken met het welbekende sprookje. Het aantal winlijnen lijkt niet zo veel, maar dat wordt op andere fronten helemaal goed gemaakt. Er zijn namelijk in totaal zes (!) bonus features in het spel en je kan ook nog free spins verkrijgen.

Op de rollen zie je de volgende symbolen: drie verschillende kleuren van snoep, vogels, Hans, Grietje, schatkisten (die dienst doen als de scatters) en het logo van Fairytale Legends. Met die laatste is de meeste winst te behalen in het basisspel. Qua extra features heb je in het basisspel een bonus waarbij tot maximaal 9 symbolen kunnen worden toegevoegd aan de rollen. Ook is er een feature waar symbolen getransformeerd kunnen worden tot winnende combinaties. Tot slot is er ook nog de mogelijkheid van twee volledige stacks met wilds die de stacked wild re-spin feature activeren.

Maar daar houdt het qua bonusgames nog niet mee op bij gokkast Hansel & Gretel. Je kan namelijk ook nog cash geld winnen met behulp van de coin win feature. Of win tot 120 keer je inzet door in de candy house bonus feature de juiste snoepjes uit te kiezen. En vergeet natuurlijk de free spins feature niet die je in één keer maar liefst 10 of 20 free spins kan bezorgen. Inclusief stacked wilds die op vier verschillende rollen kunnen verschijnen om de stacked wild re-spin feature te activeren.

Ervaar ook het plezier van spelen op gokkast Fairy Tale Legends: Hansel & Gretel. Prachtige graphics, maar bovenal heel veel extra features en bonusgames.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom