Hooks Heroes

Fullscreen spelen Zet Hooks Heroes bij je favorieten!

Hook's Heroes is ontwikkeld door de bekende software- en spellenmaker Netent. Dit videoslot zit boordevol spectaculaire slot features. Bekend van heel veel andere spellen zijn ongetwijfeld de Wild symbolen, Free spins en Feature spins. Waarbij in dit spel de optie Free Spins je nog drie verschillende mogelijkheden biedt om uit te kiezen. Wat te denken van de Fairy Feature, de Mermaid Feature en de Pirate Feature?

Gedurende de Pirate Feature hoeven de symbolen van een winnende combinatie niet op een actieve winlijn te staan. Drie gelijke symbolen ergens willekeurig op de rollen zijn al voldoende voor een winnende combinatie. Speel je de Mermaid Feature dan zijn er Multipliers aanwezig die een link hebben met de winnende combinatie die valt. Zo verdubbelt de Multiplier bij een Wild de gemaakte winst maar liefst vier keer. En ook als er geen Wild-symbolen zijn, worden je winsten direct verdubbeld. Bij het spelen van de Fairy Feature, tovert een fee willekeurige symbolen om in extra Wild-symbolen. Dat is nog eens snel verdiend.

Piraten en een theater doen op het eerste gezicht niet zomers aan, maar toch is er gedurende het spel de hele tijd een Caribische vibe die echt de zomer naar je scherm haalt. Dat zit hem vooral in de stijl van de graphics, de achtergrond en de bijpassende muziek. De karakters in dit spel ken je nog niet van andere spellen, (teken)films, of strips dus je maakt kennis met volledig unieke personages.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom