Jimi Hendrix

Fullscreen spelen Zet Jimi Hendrix bij je favorieten!

Met Netents gokkast Jimi Hendrix begeef je je in een wereld van psychedelische rock en ultieme winmomenten. Alles draait in dit videoslot om zanger en gitarist Jimi Hendrix die in de jaren 60 furore maakte. Wie zegt dat flower power niet meer bestaat? De grafische elementen van dit spel bevatten allerlei felle kleuren maar ook afbeeldingen van bloemen, duiven, gitaren, platen en Jimi Hendrix zelf. Tegelijkertijd hoor je de muziek van Jimi Hendrix als je dit spel speelt en zijn veel features naar zijn bekendste hits vernoemd. Speel gokkast Jimi Hendrix op 5 rollen en 3 rijen en maak je keuze uit de reguliere desktopversie en de "Netent touch"-variant.

Een van de vele features bij dit videoslot is de free spins modus. Hier zijn maar liefst drie soorten spellen die gespeeld kunnen worden: Purple Haze, Crosstown Traffic en Little Wing. Purple Haze geeft je gratis spins met willekeurige extra wilds. Crosstown Traffic biedt gratis spins met wilds in de blokken. En bij de Little Wing free spins krijg je clustered wilds tijdens de gratis spins.

Maar er is meer te ontdekken bij gokkast Jimi Hendrix. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Red Guitar Re-spins waarbij je steeds opnieuw een spin krijgt, zolang er maar rode gitaren op de rollen vallen. Pick and Click doet vooral denken aan het welbekende memoryspel. Je wint er naast mooie geldprijzen ook eventueel free spins mee. De naam Purple Haze komt ook nog een keertje voorbij en je kan er extra wilds mee verdienen.

Ga ook gokkast Jimi Hendrix spelen en geniet van zijn muziek en de uitgebreide features van het spel!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom