Jingle Spin

Fullscreen spelen Zet Jingle Spin bij je favorieten!

Gokkast Jingle Spin is een exclusief NetEnt spel en heeft 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Het uitbetalingspercentage bedraagt 96,48%, iets waar je best tevreden over kunt zijn. Inzetten doe je met minimaal 20 cent per spin en maximaal 200 euro. Speel dit spel op elk device dankzij de touch-functie die beschikbaar is.

Gokkast Jingle Spin: kerstthema

Het spel heet niet voor niets Jingle Spin en vandaar ook dat deze gokkast kerst als hoofdthema heeft. Eerder kwam Netent met gokkast Secrets of Christmas, een gokkast waar je getrakteerd wordt op magische kerstsferen, de Kerstman, cadeautjes en nog veel meer. Bij Jingle Spin staat de hippe Kerstman met vliegeniersbril naast het speelgrid van de gokkast voor een rad. Dit is een soort rad van fortuin waar je mooie extra's mee kunt winnen maar daar vertellen we je zo alles over. Naast de 10, J, Q, K en A heeft dit spel ook vooral kerstgerelateerde symbolen zoals cadeautjes, kerstballen en dennenappels.

Jingle Spin en het rad van de extra's

Als je de rollen laat draaien is er daar rechts van nog een ander draaiend object actief. Dat noemen we voor het gemak even het rad van de extra's. Je kunt er van alles mee winnen, zoals een x aantal munten, free spins, een verrassingsbal (die je een mystery win oplevert) en extra wilds. Er zit wel een klein addertje onder het gras. Je wint dit alleen maar als op de rol onder de plek waar je extra terecht komt ook een wild-symbool in de vorm van een cadeautje verschijnt. Gebeurt dat niet dan verschuiven alle extra's een plekje op naar links. Heb je wel geluk dan krijg je de waarde van het speciale symbool. Wie graag heel veel free spins krijgt, heeft daar bij gokkast Jingle Spin alle kans toe. Het minimale aantal bedraagt 7 dat je krijgt maar er zijn ook symbolen voor 10, 12, 15, 20, 25, 30 en 50 free spins.

Gokkast Jingle Spin: wel of niet spelen?

We denken dat heel veel spelers dit spel heel leuk gaan vinden. Dat heeft met name te maken met de extra's en de vele te behalen free spins. En ja, het rad werd ook al bij gokkast EggOMatic toegepast, maar dat maakt toch helemaal niks uit?

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom