Joker Pro

Fullscreen spelen Zet Joker Pro bij je favorieten!

Natuurlijk heeft gokkast Joker Pro alles te maken met het symbool van de joker. Vooral zijn mutsje staat bij deze gokkast centraal. Bij Joker Pro speel je op totaal 5 rollen, 3 rijen en heb je in totaal 10 winlijnen. Misschien niet zo heel veel winkansen op het eerste gezicht, maar dat maken de extra features gelukkig direct goed.

De symbolen die je tegenkomt bij gokkast Joker Pro zijn voornamelijk gelukssymbolen; zoals klavertjes vier en hoefijzers. Joker Pro en Netent houden het bij dit spel heel simpel. Er zijn niet allerlei grafische hoogstandjes zichtbaar of ingewikkelde bonusgames. Je hebt eigenlijk maar één extra feature, de gratis re-spins als je een joker hebt op de middelste rol. De buitenste twee rollen veranderen dan van boven tot onder in een wild en de rollen draaien nog een paar keer door. Het ultieme doel bij de re-spins? Het verkrijgen van de Hot Spot Wins. Je moet dan 3 jokers krijgen op de middelste rij van de middelste 3 rollen. Je wint dan 1000x je inzet!

Al met al: gokkast Joker Pro is geweldig om te spelen. Niet al te veel poespas eromheen, gewoon lekker de rollen laten draaien. Geniet van de extra re-spin feature en ga op jacht naar de Hot Spot Wins!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom