Jumanji

Fullscreen spelen Zet Jumanji bij je favorieten!

Bij Gokkast Jumanji van NetEnt heb je te maken met een videoslot met een afwijkend aantal rijen. Er zijn dan wel vijf rollen maar die hebben achtereenvolgens 3, 4, 5, 4 en 3 rijen met symbolen. Je kan winsten behalen op 20 winlijnen en in het spel worden de welbekende kaartsymbolen en een mix van de dieren uit de film Jumanji gebruikt. Zoals een krokodil, pelikaan, neushoorn en een leeuw.

Gokkast Jumanji moet het vooral hebben van de vier leuke bonus features en nog een bonusronde. De vier features in het basisspel worden willekeurig geactiveerd en bestaan uit:

    Wild Stampede, waarbij neushoorns over het grid rennen en je een willekeurig aantal Wildsymbolen toebedeeld krijgt.

    Sticky Vines waarbij de stengels van planten zich om de symbolen op het grid nestelen zodat er een sticky respin plaatsvindt.

    Monkey Mayhem waarbij apen aan de slag gaan met het omdraaien van de symbolen met als resultaat een gunstiger combinatie in het grid.

    Monsoon Wilds waarbij krokodillen in beeld verschijnen die een of meer rollen volledig wild maken.

Er is ook een hoofdbonus die nog leuker om te spelen is. We hebben het dan over de Jumanji Bonus. Minimaal drie scattered Jumanji symbolen op de rollen zorgen ervoor dat deze bonus geactiveerd wordt. Je komt dan in een bordspel terecht waar je met dobbelstenen gooit en zo rondloopt over het bord en prijzen wint. Zoals coin wins, extra worpen met de dobbelsteen, mystery prijzen en free spins.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom