Jungle Spirit

Fullscreen spelen Zet Jungle Spirit bij je favorieten!

Gokkast Jungle Spirit heeft als aanvullende naam Call of the Wild en is ontwikkeld door Netent. Er zijn bij dit spel 5 rollen en bij het basisspel kun je op maar liefst 243 manieren een winnende combinatie maken. Alles speelt zich af in de jungle, inclusief vijf wilde dieren. De symbolen die je op de rollen ziet zijn de welbekende speelkaartsymbolen: A, K, Q, J en 10. Wil je hogere winsten maken, dan is het zaak dat de wilde dieren op de rollen verschijnen. Die dieren zijn de cobra, de krokodil, de beer, de olifant en de tijger.

Geweldig bij gokkast Jungle Spirit zijn de drie speciale features. Zo is er een Symbol Expansion feature waarbij vlinders elk symbool (behalve de scatter) kunnen betoveren. Hierdoor kan het symbool zich over de hele rol uitstrekken. Niet alleen tijdens het basisspel maar ook tijdens de Free Spins feature. Tijdens het bassispel heb je ook nog de Butterfly Boost feature. Daar vliegen ook weer vlinders rond de rollen die daarbij 1 tot 5 symbolen over de gehele rol kunnen uitbreiden.

De Free Spins feature zie je in werking bij drie bloemsymbolen op de rollen. Bij vier of vijf bloemen krijg je ook nog een stake bonus: x15bij vier bloemen en x50 bij vijf bloemen! In plaats van 243 mogelijkheden heb je bij de Free Spins mode zelfs 1024 mogelijkheden om te winnen. Tijdens de Free Spins mode kies je allereerst 1 van de 5 wilde dieren uit. Dat dier is vervolgens het enige diersymbool dat op de rollen kan verschijnen. Kies je voor de tijger, dan heb je kans dat je een megawinst behaalt. Wel is het zo dat je daarvoor maar 4 spins krijgt. Wil je meer kans maken op winsten (die dan wat minder hoog zijn per keer), dan kun je beter voor de cobra kiezen. Die staat garant voor maar liefst 20 free spins.

Bij gokkast Jungle Spirit weet je dus zeker dat je spectaculaire speelmomenten meemaakt. Daarbij behoud je tijdens de Free Spins feature zelf de controle en bepaal je keer op keer de slimste speelstrategie.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom