King of Slots

Fullscreen spelen Zet King of Slots bij je favorieten!

Bij videoslot King of Slots heb je te maken met 3 rijen, 5 rollen en 25 winlijnen. Het spel is van NetEnt en beschikt over spannende extra features zoals symbool vervangende Wilds en Scattersymbolen die Free Spins kunnen activeren. Al je winsten worden in zo'n geval met x3 vermenigvuldigd. Verder blijven de winnende symbolen staan en draaien alleen de andere symbolen door, waardoor je nog meer kans op winst hebt.

Dit laatste wordt ook wel de Sticky Win feature genoemd. Hoe dat in zijn werk gaat? Alle symbolen van een winnende combinatie (inclusief Wilds en Scatters) blijven vastzitten op hun positie op de rollen. Direct daarna volgt er een gratis respin waarbij alleen de niet tot de winnende combinatie behorende vakjes meedraaien. Telkens als je weer nieuwe wins hebt, krijg je er ook weer een gratis respin bij.

Videoslot King of Slots is in de basis een zeer eenvoudig vormgegeven spel. Het bestaat uit de bekende gokkastsymbolen zoals fruit, edelstenen en kroontjes. En dat laatste is niet zo verwonderlijk met een videoslot dat King of Slots heet. Je zult het met ons eens zijn dat het uiteindelijk ook helemaal niet gaat om hoe mooi een spel is vormgegeven. Je wilt weten of het spel prettig speelt en of je veel winkansen hebt. En dat is bij het klassieke King of Slots allemaal prima in orde.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom