Koi Princess

Fullscreen spelen Zet Koi Princess bij je favorieten!

Softwareontwikkelaar NetEnt komt met videoslot Koi Princess: een videoslot in Japanse stijl. Het doet denken aan de Japanse anime-series en Manga-strips. Je kent ze wel: met personages die grote ogen en een kleine neus en mond hebben. De muziek bij het spel is natuurlijk (traditioneel) Japans, wat het oriŽntale thema perfect aanvult. Videoslot Koi Princess is dan ook een lust voor het oog en het oor.

Maar je wilt natuurlijk ook weten of er leuk mee te winnen valt. Videoslot Koi Princess beschikt over 3 rijen, 5 rollen en 20 winlijnen. Maar er is nog veel meer noemenswaardigs te vermelden want dit videoslot puilt uit van de spectaculaire features en functies. Tijdens elke draai en op elk willekeurig moment kan een extra functie worden geactiveerd. Dit noemt NetEnt de Random functie en deze functie stelt automatisch 1 van de 4 bonusfuncties in werking.

Die bonusfuncties zijn ook te activeren bij 3 of meer bonussymbolen die tegelijkertijd op de rollen verschijnen. Er zijn dan 4 vervolgmogelijkheden: Wild Reels Free Spins, Sure Win Free Spins, Coin Win en het Bonus Wheel. Kies voor het Bonus Wheel als je iets spectaculairs zoekt. Het wordt geactiveerd tijdens de Pick 5 functie waar de Koi Princess uit 3 verschillende koi vissen een vis kiest. 5 symbolen op de rollen worden vervolgens ingenomen en het bonuswiel bepaalt welk symbool er op de plekken verschijnt.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom