Lost Relics

Fullscreen spelen Zet Lost Relics bij je favorieten!

NetEnt gokkast Lost Relics is een videoslot dat gebruikmaakt van het Cluster Pays systeem. Voor een winnende combinatie heb je dan minimaal 6 symbolen nodig, die op een plek van het grid aan elkaar vast moeten zitten. Dat kan dus ook ergens in het midden zijn. Het grid waar de symbolen op terechtkomen bestaat uit 5 rollen en 5 rijen. Qua uitstraling heeft dit spel wel iets weg van de films van Indiana Jones. Ervaar de schitterende graphics en ontdek dat de symbolen van gokkast Lost Relics vooral met schatten en schatkisten te maken hebben. Er zijn bijvoorbeeld robijnen, Romeinse helmen en schitterende armbanden.

Gokkast Lost Relics heeft drie extra features waarmee je in het basisspel mooie winsten kan behalen. Deze worden steeds willekeurig geactiveerd bij het behalen van een winst (dus minimaal zes aaneengesloten symbolen) op het grid. Zo'n extra feature kan in totaal vijf keer verschijnen als je een winnende combinatie hebt:

  • Coin Win feature: extra geldprijs ter hoogte van tussen de 3 en 30 keer je inzet.
  • Extra Wild feature: maximaal 3 extra wilds willekeurig in het grid om meer kans te maken op een grote winst.
  • Extra Scatter feature: scatter cadeau. Je hebt er in totaal drie nodig om de free spins feature te activeren.

In het basisspel wordt de Free Spins feature ook geactiveerd als er 3 scattersymbolen op respectievelijk rol 1, 3 en 5 verschijnen. Je krijgt dan 10 free spins inclusief een Hidden Chest feature. Achter de draaiende rollen zitten nog een paar schatten en schatkisten verborgen. Bij een winnende combinatie kan het zo maar zijn dat je een van die kisten vrijspeelt. En dat levert je dan weer extra free spins, sticky wilds en geldprijzen op. De extra spins zorgen ervoor dat je soms lekker lang door kan gaan en dat je hoge winsten daardoor behaalt!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom