Mirror Mirror

Fullscreen spelen Zet Mirror Mirror bij je favorieten!

Breek je tong niet over gokkast Fairytale Legends Mirror Mirror van NetEnt, want het is echt een hele mond vol. Zullen we daarom vanaf nu maar over gokkast Mirror Mirror spreken? Dit videoslot heeft een grid van 5 rollen en 3 rijen waarbij er in totaal 243 winkansen zijn. Het is de derde kast uit de serie Fairytale Legends van NetEnt. Na Hans & Grietje en Roodkapje is er nu dus ook Sneeuwwitje bij gekomen. Het spel zit propvol bonusgames, dus voor de liefhebbers daarvan echt een aanrader om te spelen. Het uitbetalingspercentage is 96,43% en je mag inzetten plaatsen tussen de 10 cent en de 100 euro per spin. Je maximaal te behalen winst is 1.800 keer je inzet.

Zo speel je gokkast Mirror Mirror

Mirror Mirror staat uiteraard voor spiegeltje spiegeltje aan de wand (uit het sprookje van Sneeuwwitje). Als je eerder al Hansel & Gretel leuk vond, zal je ook weinig problemen ondervinden bij deze lookalike. De variantie is hier alleen wat lager en de symbolen zijn soms net even anders. De vijf medium win symbolen leveren je maximaal 150 keer je inzet per winlijn op. Het Fairytale Legends symbool, Sneeuwwitje en de boze koningin betalen daarbij het beste uit qua symbolen.

Gokkast Mirror Mirror en de bonusgames

Wat vooral leuk is bij gokkast Mirror Mirror zijn de vele bonusgames. Hierdoor zien veel spelers deze gokkast dan ook meer als een echt spel. Het is elke keer weer een verrassing welke bonusgame je tijdens het spelen krijgt en beter nog: wat die jou zal opleveren. Enkele bonus features van dit spel zijn de Mirror respin, de Fairy Magic Spin, de Fairy Surprise, de Fairy Mirror feature, de Mining bonus en de free spins.

De Mirror respin

Als je een Mirror respin hebt dan krijg je op de middelste rol een spiegel die in Sneeuwwitje of de koningin zal veranderen. Er volgt dan een respin waarbij het symbool op de plek van de spiegel blijft staan. Zolang het mystery-symbool blijft draaien, volgen er meer respins.

De random features

Maar er zijn nog meer features te onderscheiden. Je hebt dan wel even de goede fee nodig, die een feature voor je kan starten met haar toverstaf in het basisspel. Met de Fairy Magic Spin profiteer je dan van 5 tot 7 extra medium win symbolen. Heb je een keer helemaal niks gewonnen? Dan kan de Fairy Surprise uitkomst bieden. Je low win symbolen veranderen dan (op volgorde van laag naar hoog) in 1 en hetzelfde medium win symbool. Dat gaat net zo lang door tot je van links naar echts een winnende combinatie hebt. Ofwel altijd winst dus. Dan is er ook nog de Fairy Mirror Feature maar die is hetzelfde als de Mirror respin.

De hoofdbonus

Bij een schatkist op de rollen 1, 3 en 5 krijg je de hoofdbonus die bestaat uit 3 opties. Bij de coin win is je geldprijs 15 keer je inzet, maar dat is vaak de minst interessante bonus om te krijgen. Daarnaast kan je ook 10 gratis free spins met extra kansen op de Fairy Mirror Feature krijgen. En dan is er ook nog de Mining bonus. Met behulp van pick & click win je dan maximaal 8 prijzen tot 500 munten.

Is gokkast Mirror Mirror voor jou interessant?

Lastig te zeggen want het is gebleken dat spelers nogal verdeeld zijn over dit type kasten. Houd je van bonusgames dan is het echt wel een aanrader. Zo niet, dan levert dit type kast je waarschijnlijk niet genoeg speelplezier op. Bovendien zijn ook de winsten die vallen vaak wat minder hoog als gevolg van de lagere variantie. Denk goed na wat voor speler je zelf bent en of deze kast dus voor jou geschikt zou zijn.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom