Montezuma

Fullscreen spelen Zet Montezuma bij je favorieten!

WMS Gaming heeft een origineel videoslot ontwikkeld, genaamd Montezuma. Het staat geheel in het teken van het geheim van de Azteken. Je speelt op 5 rollen met 30 winlijnen en daarnaast maak je kans op free spins en wild symbolen. Hiermee kun je extra euro's verdienen. Speel ook op het bonusrad en maak kans op wel 25 gratis spins. De aanwezige multiplier (of vermenigvuldiger) kan tot wel 10 keer je prijs verhogen.

Het geheim van de Azteken
Begeef je naar de diep verscholen wildernis van Centraal-Amerika en ga op zoek naar een beschaving die over rijkdommen en kostbare schatten beschikt. Trotseer de aanwezige gevaren en maak kans op flinke fortuinen. Uiteraard moet je wel uit handen blijven van de gevaarlijke Montezuma.

De amulet is bij Montezuma het feature symbool en de piramide staat voor het wild symbool. Heb je twee of meer verspreide features, dan krijg je een gratis aantal spins toebedeeld: dit zijn er minimaal 3 en maximaal 25. Boven draait tevens een multiplier rad tijdens de gratis spins. Op die manier krijgt elke spin een willekeurige vermenigvuldigingsfactor mee (2x, 3x, 5x of 10x).

Win de mooiste prijzen op videoslot Montezuma en zorg dat het geluk je een handje helpt!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom