Motorhead

Fullscreen spelen Zet Motorhead bij je favorieten!

Gokkast Motörhead is een videoslot dat ontwikkeld is door Netent. Het staat geheel in het teken van de rockband Motörhead. Er zijn 5 rollen met 3 tot 5 rijen met symbolen en het aantal winlijnen bedraagt 76. Vooral de liefhebbers van de harde rockmuziek van Motörhead en frontman "Lemmy" Kilmister zullen dit spel goed kunnen waarderen. Tel daar nog de extra features bij op en je begrijpt waarom dit spel zo geweldig is.

De gebruikte symbolen zijn strak en functioneel vormgegeven. Dat past dan ook prima bij de band Motörhead zelf. Frontman Lemmy is het symbool dat het meest waard is. Er is ook een Ace of Spades logo als Wild symbool. Verder vind je nog symbolen in de vorm van hoefijzers, klavertjes vier en kersen.

Vooral de extra features bij gokkast Motörhead maken dat dit spel zo gaaf om te spelen is. Er is bijvoorbeeld een Mystery reel feature met het Motörhead logo. Dit logo kan bij iedere draai op minimaal 1 en op maximaal 5 rollen vallen en is daarbij ook nog eens superstacked. Houd je ervan om free spins te krijgen? Dan heb je drie Scatter symbolen nodig op de rollen 3 tot en met 5. Voor de meeste spelers is vooral de Bomber feature erg interessant. De Bomber symbolen verschijnen voordat de rollen gaan draaien. Pas na het spinnen, klappen de symbolen open. Deze plekken kunnen dan bijvoorbeeld Wild of Lemmy symbolen bevatten en dat kan je dan in één klap heel wat euro's opleveren!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom