Narcos

Fullscreen spelen Zet Narcos bij je favorieten!

Gokkast Narcos is een exclusief NetEnt spel met een uitbetalingspercentage van 96,23%. De kast heeft een grid van 5 rollen en 3 rijen en er zijn 243 winlijnen. Plaats inzetten van minimaal 20 cent tot aan maximaal 400 euro per spin. Uiteraard gaat gokkast Narcos volledig over de populaire Netflix-serie Narcos, waarin jacht wordt gemaakt op drugsbaron Pablo Escobar. De belangrijkste symbolen van deze gokkast zijn afbeeldingen van verschillende hoofdrolspelers uit de serie.

Gokkast Narcos: extra features

Naast het basisspel zijn er nog een aantal leuke extra features bij gokkast Narcos. Zo zijn er een Walking Wild feature, een Drive-By feature, een Locked Up feature en een gratis spins feature (10 free spins bij drie scatter-symbolen). En er veranderen dan bij elke spin ook 1 of meer hogere symbolen in Wild-symbolen.

Uitleg over de Walking Wild feature en Drive By feature

De Walking Wild feature wordt geactiveerd bij een winnende combinatie met een Wild-symbool. Tijdens een respin verplaatst de Wild zich een plekje naar links en dat gaat net zolang door tot er geen winnende combinatie meer te maken is en de Wilds uit beeld zijn. De Drive By feature kan op elk willekeurig moment tijdens het spel verschijnen. Vanuit een rijdende auto wordt kogels afgevuurd op de rollen wat ervoor zorgt dat sommige hogere symbolen in Wilds veranderen.

Locked Up feature

Het Locked Up symbool is het symbool met Pablo Escobar er op. Heb je die drie op de rollen dan wordt de Locked Up feature geactiveerd. Je ziet in een nieuw grid dan alleen Locked Up symbolen en Golden Locked Up symbolen. De winst bedraagt 1 tot 10 keer je inzet en bij een Golden Locked Up symbool kan dat zelfs 11 tot 26 keer je inzet zijn. Ook activeert een Golden Locked Up symbool in een winnend cluster een van de volgende gebeurtenissen:

  • Upgrade waarbij (tot maximaal 15 keer) de symboolwaardes met 1 keer je inzet worden verhoogd.
  • Startwaarde hoger: de startwaarde van het Golden Locked Up symbool wordt verhoogd.
  • Vermenigvuldiger: de waarden worden tot maximaal 3 keer vermenigvuldigd.

Gokkast Narcos is een mooie en spectaculaire gokkast, geheel in de stijl van de Netflix-serie Narcos. De meeste spelers genieten vooral van de bonus features want die kunnen je mooie extra winsten opleveren.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom