Neon Staxx

Fullscreen spelen Zet Neon Staxx bij je favorieten!

Neon Staxx is een videoslot dat gemaakt en bedacht is door spellen- en softwaremaker Netent. Ga terug naar de eighties met slotsymbolen in neonkleuren (meestal roze) en geniet van de soundtrack die gespeeld wordt door een funky synthesizer. De graphics van dit videoslot zijn zeer helder en door de donkere achtergrond ziet het geheel er erg chique uit. De verschillende symbolen bij Neon Staxx zijn (naast de standaard 10, A, J, Q, K) dieren, zoals een leeuw, een panter en een arend. Op het eerste gezicht is hiermee niet echt een link te leggen met retro en de jaren tachtig maar dat mag de pret van dit schitterende spel niet drukken.

Neon Staxx heeft maar liefst veertig winlijnen dankzij vijf rollen en vier rijen! Speel je videoslots voor de extra features, dan zal Neon Staxx je niet teleur stellen. Er zijn in dit spel namelijk Wild- en Scattersymbolen. Een Wildsymbool neemt de vorm en waarde aan van elk symbool dat je nodig hebt en is dus een soort joker. Verder is er de SuperStaxx waarbij de hele rol ineens bedekt wordt met hetzelfde symbool: ideaal voor het verhogen van je winkansen. Driehoekige roze edelstenen doen dienst als Scattersymbolen en verschijnen op willekeurige momenten op willekeurige plekken. Heb je er tijdens een spin minimaal vier dan win je hiermee gratis spins. In het volgende scherm selecteer je vervolgens eerst een symbool dat voor extra veel winst kan zorgen als dit tijdens de free spins ronde valt.

Zet in bij videoslot Neon Staxx met muntwaardes vanaf 1 cent tot aan 50 cent. De minimale inleg bedraagt 40 cent, terwijl het maximaal in te zetten bedrag 100 euro per spin is.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom