Planet of the Apes

Fullscreen spelen Zet Planet of the Apes bij je favorieten!

Maak kennis met de unieke gokkast Planet of the Apes van NetEnt. Zo'n gokkast zag je binnen dit genre nog niet eerder dus echt een aanrader om eens mee kennis te maken. Dit spel staat volledig in het teken van de film The Planet of the Apes. Ken je de delen Rise of the Planet of the Apes en Dawn of the Planet of the Apes? Zij zijn allebei gebruikt ter inspiratie en het heeft ervoor gezorgd dat er niet 1 maar 2 gokkasten tegelijkertijd in beeld zijn als je speelt. Beide gokkasten beschikken over 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Dubbele winkansen dus.

Er valt bij gokkast Planet of the Apes overigens wel meer op behalve die dubbele kast in beeld. Wat te denken van alle speciale features en bonusgames? Profiteer ook van de Free Spins, Bonus symbolen, Scatter symbolen, Wild Substitutions, een Stacked Wild functie, een Dual feature en Rise and Dawn Bonus features.

Het lag niet alleen aan NetEnt dat gokkast Planet of the Apes er zo geweldig uit ziet en fantastisch is om op te spelen. Er is namelijk intensief samengewerkt met 20th Century Fox. Het hele spel heeft toffe graphics en beschikt over prachtige filmbeelden en bijpassende muziek. Daarbij zorgen de bonus features dat de te behalen winsten ook nog eens erg aantrekkelijk zijn.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom