Pyramid

Fullscreen spelen Zet Pyramid bij je favorieten!

De alom bekende games- en softwareontwikkelaar NetEnt heeft Videoslot Pyramid: Quest for immortalityTM ontwikkeld. Bij dit spel heb je op 5 rollen maar liefst 720 mogelijkheden om winnende combinaties te verkrijgen. Daarnaast heeft dit videoslot je nog zo veel meer te bieden want het staat bol van de meest geweldige features. Misschien ken je de Avalanche feature nog wel uit Gonzo's Quest? Hierbij verdwijnen bij een winst de symbolen op de rollen om vervolgens direct door nieuwe vervangen te worden. Zo heb je binnen één en dezelfde beurt opnieuw kans op winst én wordt een volgende winst ook nog eens vermenigvuldigd. Deze multiplier kan uiteindelijk een waarde van x10 vertegenwoordigen!

Ook de Wild-symbolen zijn bij Pyramid overduidelijk aanwezig. Zoals je weet kunnen ze elk symbool aannemen dat nodig is voor een winnende combinatie, maar daar houdt het deze keer nog niet bij op. Het ziet er namelijk naar uit dat de Wild-symbolen niet verdwijnen na een winst, maar direct worden geheractiveerd. Zo heb je meerdere kansen op winsten!

Wat opvalt aan de rollen zelf is dat ze een afwijkend design bevatten. Geen standaard 5x3 lay-out maar een indeling van 3-4-5-4-3. Zeker weten dat jij op dit videoslot niet uitgekeken raakt. Er is ook veel aandacht besteed aan het thema en het verdere design van videoslot Pyramid. Je waant je in het oude Egypte, in een omgeving vol goden en farao's. Tel daarbij op de perfecte graphics en de bijpassende muziek en je begrijpt dat je een magische tijd beleeft met videoslot Pyramid.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom