Raging Rhino

Fullscreen spelen Zet Raging Rhino bij je favorieten!

Bij videoslot Raging Rhino (van WMS Gaming) heb je in totaal 4096 winkansen. Het spel is gesitueerd in Afrika en heeft (nou nou, verrassing) de neushoorn als belangrijkste symbool. De diamant is een belangrijk onderdeel in dit spel, want het is het feature symbool dat de bonusronde activeert. Er zijn 6 reels bij Raging Rhino en je kunt kleine en grotere bedragen inzetten bij elke spin die je maakt.

Afrikaans dierenrijk
De symbolen op de reels bij Raging Rhino zijn stuk voor stuk dieren uit de Afrikaanse wildernis. Niet alleen zijn er dus neushoorns: je vindt in dit spel ook symbolen van cheeta's, krokodillen, gorilla's en andere dieren. Het wild symbool wordt gevormd door de serengeti-boom en deze vervangt alle andere symbolen die er na je spin gevallen zijn (met uitzondering van de scatters). Wild symbolen kunnen ook je winst met 2 of 3 vermenigvuldigen dankzij de multiplier.

Bonusronde met gratis spins
De gratis spins in de bonusronde worden door de spelers het meeste gewaardeerd. Je hebt dan 3 of meer diamanten scatters op je reels waardoor je de mogelijkheid krijgt om gratis spins te verrichten. Dit zijn er sowieso 8 en het kan oplopen tot maximaal 50 stuks!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom