Scarface

Fullscreen spelen Zet Scarface bij je favorieten!

Scarface gokkast is gebaseerd op één van de grootste filmhits ooit. Netent heeft in samenwerking met Universal Studios de legendarische film omgezet in Scarface videoslot. Al Pacino die de hoofdrol speelt in deze kaskraker komt uiteraard op de rollen voor en in het bonusspel voor, de symbolen op de rollen zijn namelijk de filmkarakters van onder andere Tony Montana, Manny Rivera en Elvira Hancock. Daarnaast laat deze intense 3D videoslot verschillende beelden van de film zien tijdens het spelen.

Scarface gokkast heeft in totaal 5 rollen met 20 winlijnen. Er zijn 3 Stacked wilds op 3 verschillende rollen die een Nudge wild functie, free spins of bonusspel activeren.

Het bonusspel is gebaseerd op de schiet scene met de welbekende zin "Say hello to my little friend" Hier speel jij de rol van Tony die zoveel mogelijk huurmoordenaars overhoop moet schieten om geld te winnen.

De makers hebben hun uiterste best gedaan om de videoslot net zo intens en onvergetelijk te maken als de film. Keer terug in de tijd, 1980 in het leven van de legendarische Tony Montana waar rijkdom macht betekent.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom