Scruffy Duck

Fullscreen spelen Zet Scruffy Duck bij je favorieten!

Speel je graag op gokkasten met veel bonus features? Dan moet je gokkast Scruffy Duck ook eens uitproberen want dat spel heeft maar liefst 5 bonus features in de free spins modus. Gokkast Scruffy Duck staat helemaal in het teken van vrolijke eendjes die zijn getekend in strip- of tekenfilmstijl. Er zijn in totaal 5 rollen met 25 winlijnen in het spel aanwezig.

De symbolen waar in dit spel gebruik van wordt gemaakt zijn de welbekende 10, J, Q, K en A. Daarnaast zijn er ook nog vier verschillende eendjes die hogere winsten uitkeren bij de juiste combinatie op de winlijn. Scruffy Duck is gesitueerd aan een meertje met lelieblaadjes en kikkers op de achtergrond. De minimum inzet? 25 eurocent per spin en het maximum wat je kan inzetten is maar liefst 250 euro.

Gokkast Scruffy Duck kan op elk device gespeeld worden. Speel je in het basisspel dan zijn er expanding wilds beschikbaar. De expanding wild verandert het kleine eendje in een grote zwaan zodat de wild de hele rol beslaat. Draai je op de rollen 3, 4 en 5 de free spins symbolen dan beland je in de bonusgame. Die gratis spins hebben nog een mooi extraatje voor je in petto: je krijgt namelijk nog de keuze uit vijf bonus features waar je blind uit moet kiezen.

  • De double feature beloont je met 6 gratis spins waarbij 2 hieronder genoemde bonus features voor je worden uitgekozen.
  • De random wild feature zorgt voor 8 free spins waarbij aan elke draai 2 tot 5 random wilds worden toegevoegd.
  • De colossal wild geeft 10 gratis spins; op de rollen 2, 3 en 4 verschijnen dan uitgebreide wilds van 2x2 of 3x3. Een wild is volledig of gedeeltelijk zichtbaar en als onderdeel van een winnende combinatie splitst de colossal wild zich op in 2 tot 9 enkele wilds.
  • De symbol removal feature levert je 12 gratis spins op waarbij er geen lage-waarde-symbolen op de rollen zijn.
  • De multiplier feature geeft je 15 gratis spins met steeds een multiplier van x3.
Liefhebbers van bonusgames en extra features komen dus zeer zeker aan hun trekken bij gokkast Scruffy Duck!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom