Scudamore's Super Stakes

Fullscreen spelen Zet Scudamore's Super Stakes bij je favorieten!

Gokkast Scudamore's Super Stakes is een exclusief NetEnt spel met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Ervaar de spanning van gokken op paarden en geniet tegelijkertijd van het plezier van spelen op een gokkast. Het thema van deze gokkast is paardenraces en wedden op paarden. Symbool in het spel staat de bekende jockey Peter Scudamore. Er zijn veel random wilds en ook nog twee extra features in dit spel aanwezig: de Bet Slip feature en de Peter's Classic Cup feature.

De extra features van gokkast Scudamore's Super Stakes

Er is een Random Wild feature die bij elke spin willekeurig 2 tot 5 Wild-symbolen op de rollen kan plaatsen. Een extra feature is de Bet Slip feature die jou als speler de mogelijkheid biedt om een wedbriefje te kopen. Maak je keuze uit vier mogelijke inzetten en hun bijbehorende stakes. De tweede extra feature is de free spins die verschijnen als je op de rollen 1, 3 en 5 een scattersymbool draait. In een nieuw grid (met 32 winlijnen) kies je dan een van de vier jockeys uit om mee te spelen. Elke keer als er tijdens de free spins een jockey van een bepaalde kleur op de rollen verschijnt, gaat daarmee het bijbehorende paard in de race sneller vooruit. Zorg dat jouw gekozen paard wint en win zelf ook grote bedragen. Gegarandeerd veel extra spanning en speelplezier.

Moet je Scudamore's Super Stakes gaan spelen?

Je moet natuurlijk niks en de graphics van gokkast Scudamore's Super Stakes zijn niet zo heel geweldig. Maar daar staat wel een extra leuke spelbeleving tegenover door de bonusgames die alles met paardenraces te maken hebben. Wat ons betreft dus echt een leuke aanvulling op het huidige gokkastenaanbod.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom